Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sht

buhužel tam není to co potřebuji je tam sice 1.3 ale já mám 1.4 a ne 69 ale 72kW

To máš napsané v TP 72kW?? A co potřebuješ vědět ohledně toho motoru?

Odesláno

No konkrétně potřebuju někoho kdo to má protože to nemá lambdu, a v techničáku sice píšou blbosti ale pokud od toho mám originál knížku tak ne, motor K6B(TU3J2/K)

• O 7 měsíců později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

no to mě nikdo nechce věřit že je to 1,4 i na tachnický se hádal než kouk do autodat, no rád bych věděl jestli to tak je že to nemá lambdu a jestli ten motor chodí jak má

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Dovolil bych si navazat na toto tema...Zajimalo by me, co mam ja...Na motoru a v TP mam napsane K6B, ale ve VINku mam KFZ, pak mam v TP napsane, ze je to s rizenym katem (KFZ), ale ja tam mam vyfuk bez katu...lamda sondu tam mam, dale mam napsane v TP vykon 69kW, coz odpovida zase KFZ.......jsem z toho uplne zmaten :-(

Odesláno

koukam, že jsem byl ráno celkem zmatenej:D Máš tam tedy asi ten K6B jestli to máš vyražený na bloku (v papírech jsou u tutich starých aut často zmatky) každopádně se připrav jak si tě vychutnají na technickej, když nesedí kód na bloku s kódem ve vinku

Odesláno

tos jako cekam peklo na technicke...aj s tim, ze tam mam napsane s rizenym katem, ale kat tam nemam...akorat by me zajimalo, proc tam mam teda tu lambdu...?kdyz mam ten K6B...a to mam teda pak jako 72kW, misto 69kW, ktere sou v TP?

Odesláno

hele tak jsem zběžně hledal a vypadá to, že jedinej rozdíl mezi KFZ a K6B bude ten katalyzátor. I na 106 owners píšou o 1.4 xsi non-cat verzích, což tedy bude K6B

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...