combayn406 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 čau vespolek !! Pokusil jsem se neúspěšně promáčknout vrata garáže L zrcátkem ,ale vrata vyhrála . Ulomil jsem jen kus plastového rámečku kolem skla. Prosím o radu jak to zrcátko bezpečně rozdělat. Citovat
dire Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 zrcatko musis dat co nejvic nahoru a dole uvidis dva dratky ,ktere das od sebe a samotne zrcatko ti pak pujde normalne vyndat . Citovat
combayn406 Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Potřebuju sundat ten rámeček. Zepředu mám zrcátko lakované v barvě auta, ale rámeček je černý. Tak ho snad seženu, ale chci ho bezpečně sundat !! Citovat
kobr Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 No vždyť ti to říká Pak sundáš ten černý rámeček, pokud není přilepený k barevné části, snad bude jen nacvaknutý do sebe:aut Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: kobr No vždyť ti to říká Pak sundáš ten černý rámeček, pokud není přilepený k barevné části, snad bude jen nacvaknutý do sebe:aut Je tam jen prisroubovany.Myslim ze ten ramecek drzi na 3maximalne 4 sroubech:myslim:myslim:D Citovat
dire Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 myslim si ze ten ramecek drzi 2 srouby trox. Citovat
Chosé Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Ty drátky ale nejdou od sebe musí se vytlačit nahoru a spodem vyklopit. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 vrakoviště Soběslav http://www.autodilysobeslav.cz/index.html muže tam chybět kablík máš old či new model auto nemáš v podpisu težko odpovědět [upravil dne 9/5/09 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.