plaz Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 fak na 807ky tu za posledni dni nikdo neni ale v klubu je jich docela dost mate zimni spanek nebo co zadne zavady nebo jen tak plkat nic nojo no tak nic spete dal dik plaz uz radsi se nikam neplazim zustanu doma pa pa [upravil dne 19/3/09 plaz] Citovat
Přema Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 nemám sice 807 ale pokecám jsi s tebou.....:papa:papa Citovat
plaz Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 premo dik tak jsem to ne myslel to je tak ze je na sekci uplne mrtvo nikdo ani naznak a lidicek co ma 807 at radnych nebo neradnych je uz vcelku dost dekuju ti za podporu co si myslis o tom zruseni fapu je to zajimave ze clovek se oto nemusi starat a trochu to prida na vykonu a spadne troch spotreba jen byme zajimalo jak udelaj za jednotka nic nezjisti jsou tam tri cidla plaz Citovat
Přema Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: plaz premo dik tak jsem to ne myslel to je tak ze je na sekci uplne mrtvo nikdo ani naznak a lidicek co ma 807 at radnych nebo neradnych je uz vcelku dost dekuju ti za podporu co si myslis o tom zruseni fapu je to zajimave ze clovek se oto nemusi starat a trochu to prida na vykonu a spadne troch spotreba jen byme zajimalo jak udelaj za jednotka nic nezjisti jsou tam tri cidla plaz Bud se dá FAP prorazit tak aby jsi jednotka myslela že je FAP v pořádku a není ucpaný ale musí se pořád dolívat aditivum a nebo je druhá možnost přes dobrého diagnostika (myslím že by to zvádl PP205) uplně vypnout v ŘJ FAP a místo Fapu dát jen rouru....... u 407 to jde zatím jen tím proražením ale zatím nemám s Fapem problémy tak nebudu do toho dupat..... Citovat
btl.a Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Už jsem zase tady, sportoval jsem na horách. Shemiku, koukám, že nemůžeš nějak spát podle časů vkládání, nebo máš vždy noční? Autíčko šlapalo ve sněhu jedna báseň a ranní starty zcela bez problémů, baterka drží výborně. http://btla.rajce.idnes.cz/Zasnezene_auto/#03_Zimni_skola_v_prirode_Popelka_032.jpg [upravil dne 21/3/09 btl.a] Citovat
plaz Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 ja jsem tady taky prevazne v noci a rano Shemiku nezapomen streda 7,30 mas to zarizeny bude to delat ten clovicek Balik Petr Citovat
julis Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Tak já to tady trochu rozvířím,čeká mně\"údržba při 120 000 km \"na 2,2 hdi\".volal jsem do Peugeotu a cena mě vyrazila dech kolem 20000 kč . Po zjištění co budou všechno dělat,jsem se rozhod že si to udělám sám.Po schánění po všech čertech jsem sehnal nové značkové díly/ řemeny Gates rozvodovvý i drážkový, kladky rozvodové i drážkové INA ,všechny filtry Purflux,vodní pumpa Ruville a olej Total / kompet za 6500.A příští víkend se do toho pustím. Tak jestli někdo má nějaké rady ,sem snima. díky [upravil dne 21/3/09 julis] [upravil dne 21/3/09 julis] Citovat
plaz Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 no jestli budes delat rozvody tak si das ja jsem za rozvody zaplatil i matrosem a olejem cca 8500kc ty rozvody se delaj pekne blbe malo mista kluci na dilne pekne prskali museli sundat haubnu ramena od steracu celej plast pod oknem atd preji ti peknou zabavu filtry stali olej 150 a na vzduch 600 na rozvodech vodni pumpa 1200 atd Citovat
julis Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Tak já jsem byl na školení v autodatech i workshopu:D a o haupně a stěračích žádná zmínka . Citovat
Shemik Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: plaz ja jsem tady taky prevazne v noci a rano Shemiku nezapomen streda 7,30 mas to zarizeny bude to delat ten clovicek Balik Petr Jasna vec Plaziku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.