Guest Mischa Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Zdravím.Koupil jsem si 306 rok 2000 1,8 benzin.Mam problém s motorem.Když dojíždím např.křižovatka,zmačknu spojku a auto skoro vždy zdechne.Byl jsem ve dvou servisech a na diagnostice nic nenašli.Chtel jsem se zeptat jestli vam to někomu neco neříka Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 bud krokovy motorek nebo teplotni cidlo , spise to vidim ne ten krokáč Citovat
Guest Mischa Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Diky za radu, jen bych se ještě zeptal, jak poznám, jestli je ten krokáč špatný a můžu si to spravit sám, nebo to musím dát do servisu Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 špatný krokový motorek je na výměnu , někdy postačí jen vyčistit ale neni to na dlouho , je potreba cistit i jeho dosedaci plochu ,resp kam zapada. dulezita je i inicializace krokace po zpetne montazi. tzn , namontovat , zapnou klicek na 5minut.motorek si najde sam vychozi polohu , pak vypnout klicek a nastartovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.