gedu Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 skús pozrieť tu www.hail.sk technológia sa volá Paintless Dent Removal [upravil dne 31/3/09 gedu] [upravil dne 31/3/09 gedu] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: gedu skús pozrieť tu www.hail.sk technológia sa volá Paintless Dent Removal [upravil dne 31/3/09 gedu] [upravil dne 31/3/09 gedu] To je ok, ale ja mam tu jamu akurat na ostrej hrane , dokonca na 2 sucasne... Take robi len jeden typek, niekde s dulova pri ilave, ale na maili neodpoveda, nic.. Citovat
švejk Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 sice to sem asi moc nepatri, ale jak jsi rikal, ze u obchodaku ti to casto nekdo otluce... me se osvedcilo parkovat v podzemnich garazich v blizkosti sloupu. Jelita se tam boji.. a ty co umi to nezk*rvi. Jinak jsem zjistil, ze se da zaparkovat do diry po Fiatu Uno moje 406 sedan. Sice nevim jak tam parkoval... asi taky jako trosku stehno, ale kazdopadne, ja se vesel ) Citovat
Qcko Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Cital som si nieco o tych technologiach a podmienky kedy sa to da pouzit a zistil som ze nesplanam ani jednu:D...jednu preliacinu mam na falci na dverach a hrany sa tak robit nedaju, dalsie 2 mam tak, ze k nim nie je pristup z vnutornej strany:roll...takze asi tolko...a inak to s tym suchym ladom a slnkom je celkom zaujimava myslienka, ale myslim si ze taky maly rozdiel teplot nespravi zazraky s kovom a este ak mas karoseriu v zinku (co mame hadam vsetci)...ale za pokus by to stalo, ked riadne udrie slnko (lebo nahrievat auto fenom mi pride ako blbost, to musi byt paradne rozpalene a potom skusit strieknut tym sprayom do -50°C, tych 7 eur ma nezabije, ak by to pomohlo:aut Citovat
Qcko Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 No tak funguje to asi na principe, ze sa vo vyhriatom mieste roztiahne atomova mriezka kovu a prudkym schladenim dojde k rychlemu zuzeniu medziatomovych priestorov, takze sa povrch vyrovna:roll...no aspon tak si myslim a na to aby to bolo ekeftivne treba aspon 150°C rozdiel, ale ked sa tak zamyslim, tak auto ked sa riadne vyhreje, moze mat aj 60-70°C (aj viac) a sprej je to -50°C, tak to vlastne vyhovuje, ked som sa teraz zamyslel, hold uz som to tu kukal neskoro a bol som ospaly:D [upravil dne 3.4.2009 Qcko] Citovat
dolly1010 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 sorry, že obnovuju tohle \"starý\" vlákno. Ale koukejte co jsem si na zkoušku koupil. Mám to z Aukra za 175Kč. O vejkendu to chci vyzkoušet (mám na dveřích takovej malej bouchanec). Tak mi držete palce ať to funguje [upravil dne 29.5.2009 dolly1010] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.