Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oprava malych vad na karoserii - Bratislava ?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: gedu

skús pozrieť tu

www.hail.sk

technológia sa volá Paintless Dent Removal

[upravil dne 31/3/09 gedu]

[upravil dne 31/3/09 gedu]

To je ok, ale ja mam tu jamu akurat na ostrej hrane , dokonca na 2 sucasne...

Take robi len jeden typek, niekde s dulova pri ilave, ale na maili neodpoveda, nic..

Odesláno
:xvul sice to sem asi moc nepatri, ale jak jsi rikal, ze u obchodaku ti to casto nekdo otluce... me se osvedcilo parkovat v podzemnich garazich v blizkosti sloupu. Jelita se tam boji.. a ty co umi to nezk*rvi. Jinak jsem zjistil, ze se da zaparkovat do diry po Fiatu Uno moje 406 sedan. Sice nevim jak tam parkoval... asi taky jako trosku stehno, ale kazdopadne, ja se vesel :))
Odesláno

Cital som si nieco o tych technologiach a podmienky kedy sa to da pouzit a zistil som ze nesplanam ani jednu:D...jednu preliacinu mam na falci na dverach a hrany sa tak robit nedaju, dalsie 2 mam tak, ze k nim nie je pristup z vnutornej strany:roll...takze asi tolko...a inak to s tym suchym ladom a slnkom je celkom zaujimava myslienka, ale myslim si ze taky maly rozdiel teplot nespravi zazraky s kovom a este ak mas karoseriu v zinku (co mame hadam vsetci)...ale za pokus by to stalo, ked riadne udrie slnko (lebo nahrievat auto fenom mi pride ako blbost, to musi byt paradne rozpalene a potom skusit strieknut tym sprayom do -50°C, tych 7 eur ma nezabije, ak by to pomohlo:aut

Odesláno

No tak funguje to asi na principe, ze sa vo vyhriatom mieste roztiahne atomova mriezka kovu a prudkym schladenim dojde k rychlemu zuzeniu medziatomovych priestorov, takze sa povrch vyrovna:roll...no aspon tak si myslim a na to aby to bolo ekeftivne treba aspon 150°C rozdiel, ale ked sa tak zamyslim, tak auto ked sa riadne vyhreje, moze mat aj 60-70°C (aj viac) a sprej je to -50°C, tak to vlastne vyhovuje, ked som sa teraz zamyslel, hold uz som to tu kukal neskoro a bol som ospaly:D

[upravil dne 3.4.2009 Qcko]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

sorry, že obnovuju tohle \"starý\" vlákno. Ale koukejte co jsem si na zkoušku koupil.

Mám to z Aukra za 175Kč. O vejkendu to chci vyzkoušet (mám na dveřích takovej malej bouchanec). Tak mi držete palce ať to funguje :)

[upravil dne 29.5.2009 dolly1010]

post-0-14109607306613_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...