vendelinek Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Minulý týden sem se na úzký silnici míjel s jedním STRÝCEM a jelikož on se nemínil víc uhnout a já už byl na samým kraji škarpy,tak si dali zrcátka docela slušnou FACKU,byla to pěkná šleha,moje zrcátko se sklopilo,a vezpětnym vnitřnim sem viděl,jak se mu to jeho začalo sypat,tak k věci,dneska když ráno zase nakeclo něco sněhu, odstraňoval sem sníh a zjistil,že to moje zrcátko(jen zrcátko-sklo)je docela pohyblivý,něco se asi ve vnitř ulomilo a el.ovládání mi jde jen do strany,na výšku ho musim nastavit prstem,tak se chci zeptat,je to vážný? Upadne? Nebo ještě drží na něčem jinym?Rozdělávat se mi teda nechce,sklo je celý,to neprasklo Citovat
RichVa Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Zřejmě se jen vysmeklo plastové táhýlko z lůžka. Budeš muset vyndat sklo a znovu nacvaknout. Vyndání skla se tu nedávno řešilo .... jukni např. na http://www.peugeot-club.com/topic/38808-vyhrivane-zrcatko/#536433 nejlépe příspěvek z 31.1.09 v 19:14 kde je obrázek uchycení skla [upravil dne 19.3.09 RichVa] Citovat
vendelinek Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: RichVa Zřejmě se jen vysmeklo plastové táhýlko z lůžka. Budeš muset vyndat sklo a znovu nacvaknout. Vyndání skla se tu nedávno řešilo .... jukni např. na http://www.peugeot-club.com/topic/38808-vyhrivane-zrcatko/#536433 nejlépe příspěvek z 31.1.09 v 19:14 kde je obrázek uchycení skla [upravil dne 19.3.09 RichVa] Díky za návod, když to snad trochu drží,tak na to kouknu o víkendu,doufám,že ho nerozbiju Citovat
vendelinek Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Tak jelikož sem asi srab a bojim se za to pořádně vzít abych to ještě víc nerozbil,zustane zatim zrcátko tak jak je,a dneska sem zjistil další věc,nejen že se nenatáčí ale taky nejde vyhřívání,tak to je hotovo,dokud bude plnit funkci zpětnýho koukání se za sebe,tak ho nechám jak je a posečkám s opravou na lepší počasí a hlavně teplo Citovat
RichVa Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak jelikož sem asi srab a bojim se za to pořádně vzít abych to ještě víc nerozbil,zustane zatim zrcátko tak jak je,a dneska sem zjistil další věc,nejen že se nenatáčí ale taky nejde vyhřívání,tak to je hotovo,dokud bude plnit funkci zpětnýho koukání se za sebe,tak ho nechám jak je a posečkám s opravou na lepší počasí a hlavně teplo Nejde-li Ti vyhřívání tak se: 1. mohl rozpojit konektor co ke přímo v zrcátku :-) 2. přerušilo se vedení vyhřívání ve sklíčku :-( Citovat
vendelinek Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: RichVa Nejde-li Ti vyhřívání tak se: 1. mohl rozpojit konektor co ke přímo v zrcátku :-) 2. přerušilo se vedení vyhřívání ve sklíčku :-( To se mohlo klidně stát,že sem ho přefiknul,poněvač sem se nemoh dostat k tomu drátku co to zajištuje,on je tam zacvaknutej ve dvou protisobě zobáčkách,njn,co nadělám,už se stalo Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: RichVa Zřejmě se jen vysmeklo plastové táhýlko z lůžka. Budeš muset vyndat sklo a znovu nacvaknout. Vyndání skla se tu nedávno řešilo .... jukni např. na http://www.peugeot-club.com/topic/38808-vyhrivane-zrcatko/#536433 nejlépe příspěvek z 31.1.09 v 19:14 kde je obrázek uchycení skla [upravil dne 19.3.09 RichVa] Tak sem se dneska věnoval zrcátku,podle návodu rozdělal a zjistil sem,že to plastový táhlo(jsou tam dvě)je v pořádku ale ten můstek(houpačka),přes kterej se to celý zrcátko natáčí,je uražený a upadlý,celý sem to vypreparoval,letovací pistolí spájel(zatavil do sebe,jakoby jeden kus)sesadil dohromady a světe div se,ono zase funguje,tak všem díky za rady a návody,akorát nevim,jestli bude hřát,to sem nijak nezkoušel,hlavně že funguje natáčení:potlesk bohužel chcípnul mi telefon,takže fotečky nejsou [upravil dne 10.5.2009 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.