MichalKozel Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Zdravím, chtěl bych Vás požádat o radu. Po tom, co se mi vrátilo auto ze servisu (vyndání kusu měrky oleje z vany) mi to při startování dělá zvláštní zvuky. Jakoby někde něco drhlo nebo přeskakovalo. Čas tohoto \"jevu\" od začárku startování je různý . Někdy to udělá chvilku po otočení klíčkem, jindy zas až těsně po tom, co auto chytne. V jednom ze 6-ti případů to neudělá vůbec. V minulosti se to už párkrát objevilo, tak 4x do roka. Auto však bez problému chytá - jen není moc dobře slyšet, kdy už chytlo Nemáte někdo zkušenost, čím to? Nerad bych odrbal nějaký zuby a pak draze opravoval. Díky moc [upravil dne 19.3.2009 MichalKozel] Citovat
weninger Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 setrvakem to asi nebude,, ale muz to delat starter,, a mozna ze se jeste toci kdyz auto chytne,ale spis mi to prijde na starter Citovat
MichalKozel Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: weninger setrvakem to asi nebude,, ale muz to delat starter,, a mozna ze se jeste toci kdyz auto chytne,ale spis mi to prijde na starter Napadlo mě to taky, ale někdy to udělá hned po otočení klíčkem a jindy to dělá až po delší době. Jinak motor běží čistě, s tím pak žádnej problém není. Citovat
demi Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 a dela to jen když se točí starter nebo i po startu? Citovat
MichalKozel Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: demi a dela to jen když se točí starter nebo i po startu? Jenom, když se točí startér. Po startu je vše naprosto OK. Napadlo mě ještě, jestli tam není někde nějaký relátko, který by mohlo dělat kravál, ale zas takový hluk by asi nedělalo. Případně není možný, že by pastorek pří záběru \"trochu\" povyjel se setrvačníku a pak o něco drhnul? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.