Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím řeším problém s přehráváním MP3 aniž bych musel menit origo rádio , četl sem na foru o možnosti připojení převodníku na USB , který se prípojí místo CD měniče to by s mi jako řešení líbilo, ale problém nastal stím že nevím jak mám to rádio vytahnout nebo jak se aspoň dostak zezadu k tomu konektoru:myslim pro ten měnič mohl by ste mi někdo poradít dík

Mám 406ku 02 kombi dík za radu

Odesláno

tiez som sa zaujimal o ten usb vstup a nakoniec ho aj mam v aute :)

radio savybera odistenim zapadiek cez 2 dierky na prednej casti, jedna je vlavo hore druha vpravo hore, ja som na odistenie pouzil tenky krizovy srobovak, nic ine som po ruke nemal :)

8186b65032ba4040e8b07c6abc76734a.JPG

potom radio tiez neslo uplne von, drzala ho antena ktora ma velmi kratky a hruby kabel, odpojil som ho s problemami dvoma prstami, a kable na menic, repraky, atd... su pristupovo bezproblemove, aspon u mna teda problem nebol, konektor je tam mini iso (rozdeleny na tri casti) menic pouziva tu modru cast

takto vyzera ta sranda na USB ktoru som si objednal...

1573-b2-240086_APGUS10.jpg

je to sice draha zalezitost celkom, ale ked som zobral do uvahy kupu menica alebo nove radio.. :myslim nove radio by vyzeralo skaredo :D a nefungovalo by mi ovladanie pod volantom

[upravil dne 18/3/09 farky]

Odesláno
Původně zaslal: farky

.....je to sice draha zalezitost celkom, ale ked som zobral do uvahy kupu menica alebo nove radio.. :myslim nove radio by vyzeralo skaredo :D a nefungovalo by mi ovladanie pod volantom

a jak moc draha ta zalezitost je ? :myslim

[upravil dne 20.3.2009 bure_406]

Odesláno

Tak dej pak vědět jak ta věc šlape a kde se to dá sehnat,pokud to opravdu jen stačí nacvaknout a bude to komunikovat tak bych do toho šel asi taky,zatim tam mam jen kazetovej adapter,lae tohle pohodlnější.

Odesláno

to sa tyka mna? alebo Chepp-a na stary model?

ak mna tak ja tomam namontovane takmer odkedy mam auto a funguje to

JJ na tebe mam taky novej model a rádio s kazetou,changer tam neni a ani ho tam nechci bo neumí mp3.Jak se ta věc přesně jmenuje že bych se koukl na netu.A ty mp3 z toho ovládáš páčkou pod volantem?
Odesláno

vola sa to.. hm.. tusim USB AUX vstup pre OEM radia,, od Connects 2

MP3 sa ovladaju packou pod volantom. teda ono sa to chova ako CD menic a da sa tam prehravat z jedneho USB kluca maximalne 594 skladieb, (z SD karty tiez 594 skladieb alebo sa k tomu da pripojit hociaky mp3player pripadne telefon s mp3 prehravanim alebo hociake audio zariadenie s \"jack\" koncovkou, naraz moze byt pripojeny len jediny vstup bud USB,SD karta alebo jack

pesnicky sa musia cez PC ulozit do 6 zloziek pomenovanych CD01 CD02..... CD06 a na kazde \"CD\" sa zmesti 99 pesniciek

prepinanie medzi zlozkami (teda CD) sa robi tlacitkami 1 az 6 na radiu apotom prepinanie medzipesnickami uz funguje na packe pod volantom

dufam ze som to opisal dost zrozumitelne :papa

Odesláno

Popsáno luxusně,jdokonce už jsem si to vyhledal na netu jen mě trochu rozhodili že je to od roku 2002,já mam 2000 ale rádio mam stejný jako ty a ten konektor co je focen na stránkách těch prodejců taky souhlásí:myslimNo asi to koupím a ividíme ale neměl by to být problém,ještě jim pošlu mail s dotazem.jinak dík Farky za info.

Odesláno

a dnes som si dokoknca vsimol ze prepinanie medzi \"CD\" funguje koleckom na packe ovladania radia pri volante ;)

inak nechcem od toho odradzat alebo presvedcovat, ale nefunguje to uplne dokonale 100%-ne, teda aspon mne nie, neviem ci to mzoe byt sposobene neumerne velkou kapacitou USB kluca ktory pouzivam(16GB - zaplnena je asi stvrtina).. niekedy po nastartovani to ma problem so znovunacitanim skladby ktora hrala predtym nez som na dlhsiu dobu vypol kluc,, po prepnuti na radio na par minut a opatovnom prepnuti na USB to zase hra tam, kde predtym skoncilo:myslim

Odesláno

to neviem:myslim, ak maju stare modely ovladanie na CD menic s MiniISO konektorom, mozno by to slo. Na webe je pisane, ze to funguje len od modelov \'02 a novsie

Odesláno

to neviem:myslim, ak maju stare modely ovladanie na CD menic s MiniISO konektorom, mozno by to slo. Na webe je pisane, ze to funguje len od modelov \'02 a novsie

funguje i na mém a to mám říjen 2001 klupoval jsem tohle http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapt%C3%A9r-pro-ovl%EF%BF%BDad%EF%BF%BDan%C3%AD-usb--sd-mp3-peugeot

naprostá spokojenost mám ho půl roku,jen jsem zastrčil konektor místo changru na rádiu,přes diagnostiku povolil changer a už vše fungovalo přes ovládání pod volantem;)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Jarek406

to povolení v řídící jednotce je nutné proto aby fungovalo ovládání pod volantem ?nebo aby se to chytlo cely jako CD měnič?

bez povolení v BSI CD nepustíš musíš rádiu říct že tam má changer;)

Odesláno

hm skoda no kdybych se vul otohle zajímal dřív mohl sem to vzít jedním vrzem . minulej tyden sem byl na diag. povolit tempomat :) tak tedy ještě jednou :D

zlaty forum :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...