Jarek406 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Zdravím řeším problém s přehráváním MP3 aniž bych musel menit origo rádio , četl sem na foru o možnosti připojení převodníku na USB , který se prípojí místo CD měniče to by s mi jako řešení líbilo, ale problém nastal stím že nevím jak mám to rádio vytahnout nebo jak se aspoň dostak zezadu k tomu konektoru:myslim pro ten měnič mohl by ste mi někdo poradít dík Mám 406ku 02 kombi dík za radu Citovat
farky Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 tiez som sa zaujimal o ten usb vstup a nakoniec ho aj mam v aute radio savybera odistenim zapadiek cez 2 dierky na prednej casti, jedna je vlavo hore druha vpravo hore, ja som na odistenie pouzil tenky krizovy srobovak, nic ine som po ruke nemal potom radio tiez neslo uplne von, drzala ho antena ktora ma velmi kratky a hruby kabel, odpojil som ho s problemami dvoma prstami, a kable na menic, repraky, atd... su pristupovo bezproblemove, aspon u mna teda problem nebol, konektor je tam mini iso (rozdeleny na tri casti) menic pouziva tu modru cast takto vyzera ta sranda na USB ktoru som si objednal... je to sice draha zalezitost celkom, ale ked som zobral do uvahy kupu menica alebo nove radio.. nove radio by vyzeralo skaredo a nefungovalo by mi ovladanie pod volantom [upravil dne 18/3/09 farky] Citovat
Jarek406 Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 díky za radu pokusim se to rozebrat a dám vědět jak sem dopadnul Citovat
bure Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: farky .....je to sice draha zalezitost celkom, ale ked som zobral do uvahy kupu menica alebo nove radio.. nove radio by vyzeralo skaredo a nefungovalo by mi ovladanie pod volantom a jak moc draha ta zalezitost je ? [upravil dne 20.3.2009 bure_406] Citovat
farky Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 vyslo ma to na 3900 slovenskych (130 €) celkovo (118,30 € tovar + 9,79 € postovne+ 1,79€ dobierkovy poplatok) Citovat
Chepp Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 mno jo no.. kdyby to bylo aspon do old modelu sel byhc do toho taky. Citovat
Harlley Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Tak dej pak vědět jak ta věc šlape a kde se to dá sehnat,pokud to opravdu jen stačí nacvaknout a bude to komunikovat tak bych do toho šel asi taky,zatim tam mam jen kazetovej adapter,lae tohle pohodlnější. Citovat
farky Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 to sa tyka mna? alebo Chepp-a na stary model? ak mna tak ja tomam namontovane takmer odkedy mam auto a funguje to Citovat
Harlley Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: farky to sa tyka mna? alebo Chepp-a na stary model? ak mna tak ja tomam namontovane takmer odkedy mam auto a funguje to JJ na tebe mam taky novej model a rádio s kazetou,changer tam neni a ani ho tam nechci bo neumí mp3.Jak se ta věc přesně jmenuje že bych se koukl na netu.A ty mp3 z toho ovládáš páčkou pod volantem? Citovat
farky Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 vola sa to.. hm.. tusim USB AUX vstup pre OEM radia,, od Connects 2 MP3 sa ovladaju packou pod volantom. teda ono sa to chova ako CD menic a da sa tam prehravat z jedneho USB kluca maximalne 594 skladieb, (z SD karty tiez 594 skladieb alebo sa k tomu da pripojit hociaky mp3player pripadne telefon s mp3 prehravanim alebo hociake audio zariadenie s \"jack\" koncovkou, naraz moze byt pripojeny len jediny vstup bud USB,SD karta alebo jack pesnicky sa musia cez PC ulozit do 6 zloziek pomenovanych CD01 CD02..... CD06 a na kazde \"CD\" sa zmesti 99 pesniciek prepinanie medzi zlozkami (teda CD) sa robi tlacitkami 1 az 6 na radiu apotom prepinanie medzipesnickami uz funguje na packe pod volantom dufam ze som to opisal dost zrozumitelne Citovat
Jarek406 Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 to je zajimava sprava to sem nevedel ale aspon nemas takovej bynec vtech skladbach Citovat
Harlley Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Popsáno luxusně,jdokonce už jsem si to vyhledal na netu jen mě trochu rozhodili že je to od roku 2002,já mam 2000 ale rádio mam stejný jako ty a ten konektor co je focen na stránkách těch prodejců taky souhlásí:myslimNo asi to koupím a ividíme ale neměl by to být problém,ještě jim pošlu mail s dotazem.jinak dík Farky za info. Citovat
farky Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 a dnes som si dokoknca vsimol ze prepinanie medzi \"CD\" funguje koleckom na packe ovladania radia pri volante inak nechcem od toho odradzat alebo presvedcovat, ale nefunguje to uplne dokonale 100%-ne, teda aspon mne nie, neviem ci to mzoe byt sposobene neumerne velkou kapacitou USB kluca ktory pouzivam(16GB - zaplnena je asi stvrtina).. niekedy po nastartovani to ma problem so znovunacitanim skladby ktora hrala predtym nez som na dlhsiu dobu vypol kluc,, po prepnuti na radio na par minut a opatovnom prepnuti na USB to zase hra tam, kde predtym skoncilo:myslim Citovat
stalmik Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 To bych farky nevidel jako tragedii.. Jenom byto chtelo vymyslet i na starej model.. nebo to jde??? Citovat
farky Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 to neviem:myslim, ak maju stare modely ovladanie na CD menic s MiniISO konektorom, mozno by to slo. Na webe je pisane, ze to funguje len od modelov \'02 a novsie Citovat
Vlastyk Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: farky to neviem:myslim, ak maju stare modely ovladanie na CD menic s MiniISO konektorom, mozno by to slo. Na webe je pisane, ze to funguje len od modelov \'02 a novsie funguje i na mém a to mám říjen 2001 klupoval jsem tohle http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapt%C3%A9r-pro-ovl%EF%BF%BDad%EF%BF%BDan%C3%AD-usb--sd-mp3-peugeot naprostá spokojenost mám ho půl roku,jen jsem zastrčil konektor místo changru na rádiu,přes diagnostiku povolil changer a už vše fungovalo přes ovládání pod volantem;) Citovat
Jarek406 Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 to povolení v řídící jednotce je nutné proto aby fungovalo ovládání pod volantem ?nebo aby se to chytlo cely jako CD měnič? Citovat
Vlastyk Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Jarek406 to povolení v řídící jednotce je nutné proto aby fungovalo ovládání pod volantem ?nebo aby se to chytlo cely jako CD měnič? bez povolení v BSI CD nepustíš musíš rádiu říct že tam má changer;) Citovat
Jarek406 Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 hm skoda no kdybych se vul otohle zajímal dřív mohl sem to vzít jedním vrzem . minulej tyden sem byl na diag. povolit tempomat tak tedy ještě jednou zlaty forum Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.