Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Honda - co to je zac ?

Recommended Posts

Odesláno

Uz dlho som na nete pozeral na jedno video. Je to honda, a pokial sa nemylim je to 1.6 VTI popripade aky model ?

Myslim, ze motor, teda hlavne akceleraciu to ma dost brutalnu, mal to tu uz niekto ?

Odesláno

No asi to pojede. :D

Na vlastní oči jsem viděl jen tohle CRX a to mě jako posadilo ..... Ale tam je to zase o něčem trochu jiném (ale nikdo neví co má ta Hondice z tvého odkazu dodělaného, turbokitů je na to hafo...). :)

Odesláno
Původně zaslal: s1600

tak serie vti jede trosku jinak,na turbo to nevypada,uz podle zvuku..jasna atmosfera,kazdopadne tocit na 9000RPM je celkem slusny:D:D

To turbo jsem uvedl jako příklad- dá se na to sehnat kupa věcí a turbo kit je jedna z nich. Neřekl jsem, že je to případ zrovna této. :)

Jinak 9000 je na Hondu zcela normální klasika- takhle točí i kamarádova 1.3 16V Civic. ;)

Odesláno

JJ hondy takto toci, aspom nektere v kterych me vezli .. . otazne je co ty motory vydrzi... I kdyby tamta byla upravena, a seria jela trochu mene, tak myslim ze slusny vykon na 1.6 ku...

Odesláno

Najviac ma zaujal ten prelet otacok cca od 4-5 tisic po tu 9 tku, zahucal, a behem momentu otacky vylitli ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Najviac ma zaujal ten prelet otacok cca od 4-5 tisic po tu 9 tku, zahucal, a behem momentu otacky vylitli ...

Honda pro todle měla svůj slogan:

..::Tam kde ostatní řadí, my ožíváme \"VTEC\"::..

;)

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Lubk0

Honda pro todle měla svůj slogan:

..::Tam kde ostatní řadí, my ožíváme \"VTEC\"::..

;)

jj VTEC mocna to vec :D

straaasne sa mi to paci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...