Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

cau potřebuji nápravu na moji 306 ale potřebuju predelat zadni napravu na kotouce a nebo případně celou vyměnit diik

Recommended Posts

Odesláno

Dvě duplicitní témata jsem odstranil a tohle přesunul (možná) do správný sekce. Jestli v dohledný době autor dotaz neupřesní, smažu i tohle.

Jde ti o co? Sháníš nápravu, ptáš se to to obnáší, nebo kde to nechat udělat, nebo co tím chtěl básník říct?

Odesláno
Původně zaslal: smrcecek

tak klidne si to udělám sám jen bych potřeboval rady jak špatne to pujde a hlavne ji nekde sehnat

Ad rady jsem ti napsal pár tipů kde je sehnat.

Ad shánění nápravy- zkus hodit do inzerce- poptávka co sháníš a třeba se někdo ozve. ;)

Odesláno

Ja som na mojej sarej 306stke 2.0 xsi s(kotucami vzadu) som menil zadnu napravu+prerabal na kotuce povodna naprava bola vriti tak som zohnal z 1.4ky benzin prehodil napravu aj kotuce s nabojami-vsetko sam-trvalo to 2dni;)

Odesláno

napravu jsem radeji nechal menit loni v lete ve strakonicich (p.lexa dela repase a neni drahy) najdi si to ve vyhledavaci a jsem absolutne spokojen v8.00 jsem pristavil a v 11.00 odjizdel. dobra prace akorat se zvedla cena za silentbloky z.n. ale s tim musis vetsinou pocitat ale nevim jestli by ti tam namontovali kotoucove brzdy misto bubnovych ty by sis musel dodat vcetne trubek nebo hadic(nevim co je na predelani treba)samozrejme trmeny,kotouce atd.

a musis pocitat i bowdeny rucni brzdy. jestli nemas poradne naradi tak se s tim nadres ale udelat to jde ja na to nemel cas ani nervy a rasi se podivej na nakresy na peug. serveru co na to potrebujes preju hodne zdaru.tady mas odkaz http://www.napravy.cz/rada_2_205.htm a tady dalsí http://www.autodomin.cz/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...