Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alu Rosso Ruote pozná to niekto? -UŽ SÚ OBUTÉ-

Recommended Posts

Odesláno

Točím sa už pekne dlho okolo vhodných alu na moje auto a naďabil som na túto značku. Majú zaujímavé modely ale nikde zmienka o kvalite...

[upravil dne 1.4.2009 AnotherOne]

Odesláno

Sveho casu mi muj dodavatel pneumatik nabidl vyrobce, u kterych (doslovne) rekl - \" U techto Vam mohu zarucit, ze z nich nebudete mit za dva mesice sisoidy \" Byly to znacky - Aez, Dezent, Dotz, Enzo.

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Sveho casu mi muj dodavatel pneumatik nabidl vyrobce, u kterych (doslovne) rekl - \" U techto Vam mohu zarucit, ze z nich nebudete mit za dva mesice sisoidy \" Byly to znacky - Aez, Dezent, Dotz, Enzo.

Tieto som už vylúčil ;)

Odesláno

Tos ja nevim, ale vic kamaradu ma prave dezent myslim F a sou uplne v pohode.

Odesláno

Váhal som s objednaním tri dni práve z rovnakých dôvodov. Dokonca som si vyžiadal od predajcu reálne foto z predajne. Ale keďže je to novinka žiadny výstavný kus ešte nemá. Len foto z trochu inéhopohľadu.

post-0-14109605386051_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: antal

V akým rozmeru to bude?

Pre mňa bohužiaľ len 16\'\', po x neúspešných pokusoch som vzdal pokusy o zápis väčšieho rozmeru do TP. 16\'\' sú na tom druhom obrázku. Alu sa samozrejme vyrábajú aj väčšie. 18\'\' vyzerajú parádne.

post-0-14109605387962_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...