Hardsoul Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Čaute, chtěl bych si koupit 307ku 1.6i, r.v. 2002, najeto 97 tis. km. Poraďte na co si mám dát pozor při koupi atd... Samozřejmě, že s tím půjdu na diagnostiku a prohlídku do Peugeotu, jestli třeba nejsou stočené km a jiné kulišárny, co bazar zatajuje. Díky Vám všem. :-) Citovat
georgegg Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 hod sem stránky bazaru at se kouknem co se chystáš pořídit, jinak já minulej rok v lednu kupoval to samý, s stejně najeto, ale já to měl bez starostí bylo to od známýho takže o autu sem všechno věděl Citovat
Hardsoul Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Stránky bazaru: http://www.autocaris.cz/detail/?id=71181&&category=0&bazar=5&ord=producer-text&ordd=asc&p=0 Citovat
georgegg Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 no takhle na fotkách vypadá hezky, ale nafotit se dá ledacos (vlastní zkušenost, našel sem si auto 250km od nás, na fotkách paráda tak sem tam zavolal pán mi to vychválil a když sem tam přijel tak mi z toho blili oči:blicismajlik) škoda jen že je to 3dvéř, viděl si ho už naživo? Citovat
Hardsoul Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Už jsem ho viděl, mám to do bazaru kousek. I naživo vypadá hezky. Volant není ohmatany, pedály vypadají taky ok. Akorát je z Maďarska, prý si ho tam ale kupoval čech, protože tam má rodinu, či co. Tak nevím, po diagnostice se dozvím asi něco víc. Citovat
bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Hardsoul Stránky bazaru: http://www.autocaris.cz/detail/?id=71181&&category=0&bazar=5&ord=producer-text&ordd=asc&p=0 jj vzhledove vypada pekne. je fakt ze me osobne by uz 3 dverak nesedel ale tak jestli ti to vyhovuje tak proc ne Citovat
Makvej Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 aku hodnotu cca ma 307 break 1.6 16V 220.000 km, zachovaly interier aj exterier, auto. klima, 6x airbag, ABS, nema ESP, nema stresne okno, servisovany, treba menit tlmice a bolo menene servo inak s nim nikdy nic nebolo ani nieje. Citovat
bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Makvej aku hodnotu cca ma 307 break 1.6 16V 220.000 km, zachovaly interier aj exterier, auto. klima, 6x airbag, ABS, nema ESP, nema stresne okno, servisovany, treba menit tlmice a bolo menene servo inak s nim nikdy nic nebolo ani nieje. no tak tezko rict. zalezi i na roku vyroby. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Hardsoul Už jsem ho viděl, mám to do bazaru kousek. I naživo vypadá hezky. Když to máš kousek, tak tam zajdi, opiš VIN kód a popros tu někoho na fóru zda by ti něco málo o tom autě nezjistil. Třeba v tomto vlákně. Citovat
Makvej Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: Makvej aku hodnotu cca ma 307 break 1.6 16V 220.000 km, zachovaly interier aj exterier, auto. klima, 6x airbag, ABS, nema ESP, nema stresne okno, servisovany, treba menit tlmice a bolo menene servo inak s nim nikdy nic nebolo ani nieje. no tak tezko rict. zalezi i na roku vyroby. som vedel ze som na nieco zabudol. 12/2003 Citovat
bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Makvej Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: Makvej aku hodnotu cca ma 307 break 1.6 16V 220.000 km, zachovaly interier aj exterier, auto. klima, 6x airbag, ABS, nema ESP, nema stresne okno, servisovany, treba menit tlmice a bolo menene servo inak s nim nikdy nic nebolo ani nieje. no tak tezko rict. zalezi i na roku vyroby. som vedel ze som na nieco zabudol. 12/2003 ciste muj odhad 110 az 120 tis Citovat
Hardsoul Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Hardsoul Už jsem ho viděl, mám to do bazaru kousek. I naživo vypadá hezky. Když to máš kousek, tak tam zajdi, opiš VIN kód a popros tu někoho na fóru zda by ti něco málo o tom autě nezjistil. Třeba v tomto vlákně. Podle VINu jsem si tu už nechal auto zjišťovat. Dostal jsem odpověď, že auto bylo prodané v Maďarsku a nic víc tam bohužel nebylo. Budu to asi muset vzít do Peugeotu na prohlídku a diagnostiku. Řekli mi, že prohlídku a diagnostiku udělají za 1000 Kč, což není taková hrozná suma. Aspoň se dozvím, jestli to má cenu kupovat nebo nee. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.