Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No bud ti pomoze knizka Jak na to, ako uz je spomenute, ale ak chces vediet kde je aka skrutka, radsej odporucam Servicebox, tam je to rozkreslene uplne dopodrobna:roker

Odesláno

jn servix box je na nahradni dily, ale ja schanim proste neco kdje obrazek napriklad palubovky a jak se dontuje na casti je to popsane a namalovane kde je jaky sroubek a tak. na galanta sem to mel na cedecku v poho sem to sehnal. mi nerikejte ze to nikdo nema. treba v servisech to pouzivaji treba jak motor rozdelat kde co drzi a tak

Odesláno

Ahoj já vim co myslíš...ale taky to nemužu nikde sehnat...jsou tam i utahovací momenty atd...že ano...je to jen do počítače...neni to knižní...a je tam info o snad všech vozech...workshop data...ten program znam....ale nikde se snad nedá sehnat....jedině si ho zaplatit a regnout ale to je prej docela drahé....:(

jinak knížka Jak na to je něco podobného jen je to jako kniha a je to na jeden typ vozu...

[upravil dne 19/3/09 Vokys]

Odesláno
Původně zaslal: Vokys

Ahoj já vim co myslíš...ale taky to nemužu nikde sehnat...jsou tam i utahovací momenty atd...že ano...je to jen do počítače...neni to knižní...a je tam info o snad všech vozech...workshop data...ten program znam....ale nikde se snad nedá sehnat....jedině si ho zaplatit a regnout ale to je prej docela drahé....:(

jinak knížka Jak na to je něco podobného jen je to jako kniha a je to na jeden typ vozu...

[upravil dne 19/3/09 Vokys]

post-0-14109605388257_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...