Chrisman Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Chrisman tak jak se vam to libi instalace uvnitr svetla...nic se neodlepi nikdo zbytecne neremca a malo kdo si dovoli rict ze to neni dovozovy z francie a za dalsi vypada to jako original a pozornost lidi maximalni nemáš nějaké foto z montáže ?? jak jsi to tam lepil apod ?? Jinak hezký,ale asi by bylo hezčí kdyby to bylo po celé délce světla..... ale jinak neboj fotek se dockas az budu delat finalni podobu... kterou zacnu provadet az bude venku tepleji... mno jo mam moc malou garaz... Citovat
Y2K Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: mindwipe Původně zaslal: gasaxx Tak v tom případě to máš nějaký nemocný. Mě se při startu rožnou potkávačky, otočím o jednu polohu a mám jen parkovačky a v poslední poloze mám zase potkávačky, ale jdou zapnout i dálkový. PO nastartování, když chci pustit dálkový, tak jen probliknou... mam to presne tak isto, a to uz od vyroby... Tak isto ako gasaxx alebo ako ja? Citovat
mindwipe Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Tak isto ako gasaxx alebo ako ja? ako gasaxx, (preto som dal quote nanho) Citovat
Y2K Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: mindwipe ako gasaxx, (preto som dal quote nanho) Hmm...OK. Tak ostatni mi skuste poradit kde soudruzi z NDR udelali chybu :myslim Citovat
Burisek Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: Hauke Ivo Y2K a nemas to dodelavany nejak blbe, tohle jsem zazil v autoskole tam mel na fabii dodelano takovou tou krabickou co se napojila na kabelaz, packa mohla bejt v jakekoliv poloze ale svitily porad tlumene mno já tam mám dodělávané taky denní svícení ale též mě irituje že se nedají přepnout potkávačky na obrysovky třeba na přejezdu ! Ale já tam mám dávanou krabičku ale borec mě na to po instalaci upozornil že to tak je,a dálkový musím pustit na páčce pod volantem jako když rozsvěcím klasicky světla,což je blbý..... Citovat
Pllaša Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 no!mam otazku?je to povoleny pro auta ktera to nemaji od vyroby?Jinač se mi o taky libi a chtel si to taky dat ale nerad bych prisel o nejaky Kč_! Citovat
Přema Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 No toto co tady zrovna ukazujem není povoleno pro provoz na pozemních komunikacích ale já na to...:blicismajlik Citovat
jofo Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Tu si mozte pozriet tiez pasiky ake len chcete. Stiahnite si katalog s cennikom a tam je popisane viac. http://www.ledtechz.eu/html_sk/voz.html Citovat
jaro212 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Ja jsem si to udelal sam podle sviiho a uz to mam rok a policie bez problemu [upravil dne 1/5/09 jaro212] [upravil dne 1/5/09 jaro212] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 No chlapi nevím, nevím. Asi záleží na koho narazíte :-) Každá světla s denním svícením musí být označena vylisovaným znakem E homologace a také značkou DRL 00 či RL00. První co by mě zaujalo je, že ta dovozová světla. viz. tento příspěvek nahoře, nemají označení dle platných norem :-) Dál by se dalo obejít každá z předvedených typů zda vyhovují předpisům o denním svícení. Jako např jestli mezi světly (brány okraje, nikoli střed) je min. 600 mm a od okraje vozu max. 400 mm (bráno ve výši světel v nejširším místě vozu). Např. Christman určitě nesplňuje podmínku min. 600 mm od sebe už od pohledu. Tý jooo, to bych byl policajt :-) Prostě bude záležet na koho narazíte, ale snad bude vše dobrý...ať světla svítí :-) Citovat
Chrisman Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 ledky jsem vyndal ne zduvodu PČR ale ze je nahradil carbon Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.