Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Původně zaslal: Chrisman

tak jak se vam to libi instalace uvnitr svetla...nic se neodlepi nikdo zbytecne neremca a malo kdo si dovoli rict ze to neni dovozovy z francie a za dalsi vypada to jako original a pozornost lidi maximalni

nemáš nějaké foto z montáže ?? jak jsi to tam lepil apod ?? Jinak hezký,ale asi by bylo hezčí kdyby to bylo po celé délce světla..... ale jinak :super

neboj fotek se dockas az budu delat finalni podobu... kterou zacnu provadet az bude venku tepleji... mno jo mam moc malou garaz...

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

Původně zaslal: gasaxx

Tak v tom případě to máš nějaký nemocný. Mě se při startu rožnou potkávačky, otočím o jednu polohu a mám jen parkovačky a v poslední poloze mám zase potkávačky, ale jdou zapnout i dálkový. PO nastartování, když chci pustit dálkový, tak jen probliknou...

mam to presne tak isto, a to uz od vyroby...

Tak isto ako gasaxx alebo ako ja?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

ako gasaxx, (preto som dal quote nanho) ;)

Hmm...OK.

Tak ostatni mi skuste poradit kde soudruzi z NDR udelali chybu :D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Hauke Ivo

Y2K a nemas to dodelavany nejak blbe, tohle jsem zazil v autoskole tam mel na fabii dodelano takovou tou krabickou co se napojila na kabelaz, packa mohla bejt v jakekoliv poloze ale svitily porad tlumene

mno já tam mám dodělávané taky denní svícení ale též mě irituje že se nedají přepnout potkávačky na obrysovky třeba na přejezdu ! Ale já tam mám dávanou krabičku ale borec mě na to po instalaci upozornil že to tak je,a dálkový musím pustit na páčce pod volantem jako když rozsvěcím klasicky světla,což je blbý.....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No chlapi nevím, nevím. Asi záleží na koho narazíte :-)

Každá světla s denním svícením musí být označena vylisovaným znakem E homologace a také značkou DRL 00 či RL00. První co by mě zaujalo je, že ta dovozová světla. viz. tento příspěvek nahoře, nemají označení dle platných norem :-)

Dál by se dalo obejít každá z předvedených typů zda vyhovují předpisům o denním svícení. Jako např jestli mezi světly (brány okraje, nikoli střed) je min. 600 mm a od okraje vozu max. 400 mm (bráno ve výši světel v nejširším místě vozu). Např. Christman určitě nesplňuje podmínku min. 600 mm od sebe už od pohledu.

Tý jooo, to bych byl policajt :-)

Prostě bude záležet na koho narazíte, ale snad bude vše dobrý...ať světla svítí :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...