Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar všici, koukali jste sem?

Destiny a ostatní, kdybyste se nudili, tak si tam stáhněte ten nárys Passata v pdf formátu a zapněte svoje Photoshopy CS. Co takhle ho zkusit vyšperkovat. Destiny: změříme síly ve Photoshopu? ;)

Výsledky by mohly být zajímavé a třeba ještě něco vyhrajem :D:papa

Odesláno

Jo jo, to by me urcite bavilo, ale neni na to cas. Mam jeden cil, kterej stoji hodne moc penez a bohuzel hrat si s Photoshopem zadarmo (nebo za nejakou tuningovou cenu) je pro me v tehle situaci opravdovy luxus, ktery si nemohu dovolit :( Snad nekdy v dalsich kolech souteze. Jestli do toho nekdo jde, tak hodneu spechu a poradne jim ten nemeckej pekac zprznete!!! :D

Odesláno

Jo, jeste jedna poznamka. Nechapu, proc doporucujou to delat ve Photoshopu, kdyz je to perovka. Ja bych volil postup prevodu do vektorovych krivek. S tema se pracuje daleko lepe. Do photoshopu bych to konvertoval az na zaver, kdyz bych delal povrchovou upravu a barvicky :D To jen tak na okraj.

Odesláno

Nojo, seš profík... Já jsem rád že to přenesu do fotokrámu a tam si hraju... Kdybyste někdo chtěl zkusit a pak tady zveřejnit, tak prosím...

Odesláno

hodnotné ceny.....???že by trička, dvd, ...

aby pak ten návrh, který bude mít úspěch a byl ohodnocen tričkem, nebyl někde použit pro komerční učeli... někomu se může hodit \"soutěžívý grafik pracující zdarma\"...

:D:D:D

mě by se zas šiknul, projektant co by mě vyprojektoval barák v rámci soutěže, kdo ho udělá lepší \"zdarma\", výherce dostane hrneček

dělám si srandu, jen to na mě tak působí...

Odesláno

2 Luger: To máš kliku, že na tom obrázku není Copyright!!! :D Jinak by ses taky mohl dopustit trestného činu. ;) Doufám, že se pak s výsledkem grafického \"tunění\" pochlubíš! :papa

Odesláno

No, v Photoshopu sice dělám nějaký ten pátek, ale naprosto samoučně a bez pomoci, čili třeba cesty ještě zvládám, interakce vrstev taky, ale je to pořád jen zkoušení... Nedoporučíš mi nějakou knížku na PHTSHP CE?

Mimochodem fakt je dle autorského práva přestupek když upravuju copyrightovaný obrázek jen tak doma pro sebe? Já mám pocit že ne... Dřív jsem se do zákona koukal (kvůli tomu, kdyby se někdo domákl o mé sbírce softwaru doma :D ) a bylo tam napsaáno, že např. pro účely studia (v případě softwaru můžeš třeba zkoušet jak co funguje,... programování a tak) můžeš mít úplně všechno. Čili mám doma jenom strašně moc dévédéček a cd studijního materiálu :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...