Luger Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Zdar všici, koukali jste sem? Destiny a ostatní, kdybyste se nudili, tak si tam stáhněte ten nárys Passata v pdf formátu a zapněte svoje Photoshopy CS. Co takhle ho zkusit vyšperkovat. Destiny: změříme síly ve Photoshopu? Výsledky by mohly být zajímavé a třeba ještě něco vyhrajem Citovat
destiny Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Jo jo, to by me urcite bavilo, ale neni na to cas. Mam jeden cil, kterej stoji hodne moc penez a bohuzel hrat si s Photoshopem zadarmo (nebo za nejakou tuningovou cenu) je pro me v tehle situaci opravdovy luxus, ktery si nemohu dovolit Snad nekdy v dalsich kolech souteze. Jestli do toho nekdo jde, tak hodneu spechu a poradne jim ten nemeckej pekac zprznete!!! Citovat
destiny Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Jo, jeste jedna poznamka. Nechapu, proc doporucujou to delat ve Photoshopu, kdyz je to perovka. Ja bych volil postup prevodu do vektorovych krivek. S tema se pracuje daleko lepe. Do photoshopu bych to konvertoval az na zaver, kdyz bych delal povrchovou upravu a barvicky To jen tak na okraj. Citovat
Luger Odesláno 1. červen 2004 Autor Odesláno 1. červen 2004 Nojo, seš profík... Já jsem rád že to přenesu do fotokrámu a tam si hraju... Kdybyste někdo chtěl zkusit a pak tady zveřejnit, tak prosím... Citovat
Dress Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 hodnotné ceny.....???že by trička, dvd, ... aby pak ten návrh, který bude mít úspěch a byl ohodnocen tričkem, nebyl někde použit pro komerční učeli... někomu se může hodit \"soutěžívý grafik pracující zdarma\"... :D:D mě by se zas šiknul, projektant co by mě vyprojektoval barák v rámci soutěže, kdo ho udělá lepší \"zdarma\", výherce dostane hrneček dělám si srandu, jen to na mě tak působí... Citovat
Luger Odesláno 1. červen 2004 Autor Odesláno 1. červen 2004 Takový tričko na ulici nenajdeš :D Citovat
Dress Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 na ulici ne, ale v jejich e-shopu jo http://tm.typo3-hosting.com/22.0.html Citovat
destiny Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Když už bych měl čas na virtual tuning, tak bych začal třeba s tímhle: ...a ne s nějakou německou plečkou od \"fauve\" Citovat
Marlin Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 jee, kde si sehnal takhle peknej obrazek to si kreslil? Citovat
Luger Odesláno 2. červen 2004 Autor Odesláno 2. červen 2004 Destiny: obrázek uložen, za dlouhých zimních večerů ho budu šperkovat... Pochopitelně je to mnohem lepší obrázek než ten VW Citovat
destiny Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 2 Luger: To máš kliku, že na tom obrázku není Copyright!!! Jinak by ses taky mohl dopustit trestného činu. Doufám, že se pak s výsledkem grafického \"tunění\" pochlubíš! Citovat
Luger Odesláno 2. červen 2004 Autor Odesláno 2. červen 2004 No, v Photoshopu sice dělám nějaký ten pátek, ale naprosto samoučně a bez pomoci, čili třeba cesty ještě zvládám, interakce vrstev taky, ale je to pořád jen zkoušení... Nedoporučíš mi nějakou knížku na PHTSHP CE? Mimochodem fakt je dle autorského práva přestupek když upravuju copyrightovaný obrázek jen tak doma pro sebe? Já mám pocit že ne... Dřív jsem se do zákona koukal (kvůli tomu, kdyby se někdo domákl o mé sbírce softwaru doma ) a bylo tam napsaáno, že např. pro účely studia (v případě softwaru můžeš třeba zkoušet jak co funguje,... programování a tak) můžeš mít úplně všechno. Čili mám doma jenom strašně moc dévédéček a cd studijního materiálu :D Citovat
Luger Odesláno 2. červen 2004 Autor Odesláno 2. červen 2004 Nebo by stačil dobrý link na tutorialy - z těch se učí nejlíp... Citovat
Pavca Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 2 Luger: koukni na www.zive.cz a www.grafika.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.