Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte kucí. Jelikož už mám dost tvrdého stavitelného podvozku na mojí 306. máte někdo fotku či fotky aut snížených o 30 nebo 35mm ve předu. nevím totiž o kolik mám ted sníženo a chtěl bych vidět jak to vypadá.

Chtěl bych jej vyměnit za podvozek KW - 30mm.

tudíš bude poté Vmaxx na prodej

Odesláno

306 moze ist celkom dobre dolu kedze nema velke prevysy. -40mm nijako nemeni beznu priechodnost. prave tych 35-40 mm je tolko ze medzera medzi kolom a blatnikom hore a na boku je zhruba rovnaka - co aj je hore vacsia posobi offroadovo:-)

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Původně zaslal: Capy

ok díky už jsem asi rozhodnut pro pevný koni - 35mm jěště se musí nastavit torzka vzadu. snad budou brzo penízky a jdu do něj.

Jinak já viz SZ

neboj mám tě v paměti:super

Odesláno

už je venku a náprava rozebraná do posledního šroubku. ono teda vlastně dvě ty nápravy, dávam z nich dohramady jednu dobrou.A vše do laku a plechové věci opískovány a pozinkovány.

Odesláno

myslím že by jsi to tak zvládnul jen já mám výhodu že mam tuhle navíc takže můžu pořád jezdit. Je to ještě na dýl není hotová středová trubka chci vyměnit ložiska a nalakovat. Nechat udělat nové brzdové trubičky a pak to celý zase poskládat dohromady a namontovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...