akro260 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Zdarec lidi , mam takovy problem. Nefunguje mi spravne servo u 206 1.4 Hdi pri nizkych otackach motoru skoro vubec a pri vyssich otackach je to sice lepsi, ale i tak jde zatacet dost ztuha. V nadrzce na kapalinu nebylo skoro nic, tak jsem to dolil podle rady olejem Castrol do automatickych prevodovek. Zda se mi ze se to malonko zlepsilo ,ale ne o moc. Zkousel jsem koukat jestli se hybe hladina kapaliny v nadrzce, kdyz tocim volantem, ale zadnej zretelnej pohyb jsem tam nevidel. Cerpadlo zadne pazvuky nevydava, akorat kdyz tocim treba zleva do prava a obracene , tak kolem stredove polohy neco jakoby cvakne. Jsem tu na foru novy, tak prosim omluvte jestli se tu konkretne tohleto uz nekdy resilo... ja tu nic takovyho nenasel. Predem diky za vase rady... Citovat
ozzy56 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 zásadní je,abys měl nádobku po ,,max\'\'. Potom nádobku uzavři a pomalu toč z rejdu do rejdu. Zkus to třikrát.Běž se podívat na stav oleje v nádobce--popřípadě dolij po ,,max\'¨\' a znovu opakuj točit z rejdu do rejdu. Tím,že v nádobce nic nebylo (jak píšeš)--musí někde unikat. Jestli se ti to teď zlepšilo,zjisti,kde je únik oleje. Jestliže není žádná změna-- servo jde pořád těžko--bude něco s čerpadlem nebo samotným servořízením--takže do servisu... Citovat
akro260 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 no ja uz to prave zkousel takhle delat... dolil jsem ji po max a tocil volantem od dorazu k dorazu, ale zadna zmena nenastala. V nadrzce je porad stejne toho oleje a jde to porad ztuha, ale kdyz pridam otacky motoru tak se to zlehci. Citovat
akro260 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 nevite nekdo kde muze byt chyba ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.