Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: CNA

Pokud nekdo nevynalezne perpetum mobile tak to tak proste je :). Ta vyssi spotreba nafty je kompenzovana zvysenou silou (tocivym momentem) motoru a tedy moznosti mit zarazen vyssi rychlostni stupen. Tim probiha mene pracovnich cyklu a motor ma v dany okamzik nizsi spotrebu danou mensim poctem vstriku. V praxi to vychazi tak, ze po spravne provedenem chiptuningu auto nekouri ma stejnou nebo leckdy i mensi spotrebu (pri zachovani puvodniho stylu jizdy). Malokdo ale odola relativne vysokemu narustu vykonu ( u nafty 20-30%) a obcas si \"zadrandi\" tim se uspory vicemene mazou. No a pak jsou taci co \"drandi\" porad a tam proste ta spotreba naroste.

Martin

To už zní líp....ale taky hodně záleží, jak je nastaveno načasování předvstřiku atd...ale vesměs se shodnem.. :papa

Odesláno

ještě bych se chtěl zeptat jak zjistím kolik mám aditiva a kam se dolejvá? Nebo jestli to je práce pouze pro servis peugeot? A pak jestli je tady nikde někdo poblíž kdo by mi s tím mohl nějak pomoci popřípadě při problémech FAP odstranit. Je to asi nejvíc co mi leží v hlavě neboť každý do mě hučí že jsem si měl raději koupit ten jak já říkám žebřiňák superB...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...