Budhas Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: CNA Pokud nekdo nevynalezne perpetum mobile tak to tak proste je . Ta vyssi spotreba nafty je kompenzovana zvysenou silou (tocivym momentem) motoru a tedy moznosti mit zarazen vyssi rychlostni stupen. Tim probiha mene pracovnich cyklu a motor ma v dany okamzik nizsi spotrebu danou mensim poctem vstriku. V praxi to vychazi tak, ze po spravne provedenem chiptuningu auto nekouri ma stejnou nebo leckdy i mensi spotrebu (pri zachovani puvodniho stylu jizdy). Malokdo ale odola relativne vysokemu narustu vykonu ( u nafty 20-30%) a obcas si \"zadrandi\" tim se uspory vicemene mazou. No a pak jsou taci co \"drandi\" porad a tam proste ta spotreba naroste. Martin To už zní líp....ale taky hodně záleží, jak je nastaveno načasování předvstřiku atd...ale vesměs se shodnem.. Citovat
hakavcak Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 ještě bych se chtěl zeptat jak zjistím kolik mám aditiva a kam se dolejvá? Nebo jestli to je práce pouze pro servis peugeot? A pak jestli je tady nikde někdo poblíž kdo by mi s tím mohl nějak pomoci popřípadě při problémech FAP odstranit. Je to asi nejvíc co mi leží v hlavě neboť každý do mě hučí že jsem si měl raději koupit ten jak já říkám žebřiňák superB... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.