roxbury7 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 wow... takže fapu sa netreba bát:D ešte nech sem dá komentár niekto z originál peugeot servisu a čo na to hovorí on... to by ma zaujímalo. či sa to može takto robit... dík moc:o Citovat
farky Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva. ajajaj, prave som si to rozoberanie rozmyslel Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: farky Původně zaslal: Pe.Tr jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva. ajajaj, prave som si to rozoberanie rozmyslel O rok-dva to bude treba vyčistiť zas Citovat
brslen Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: mark001 Původně zaslal: brslen jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu. Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy arvu uz ti tam vysvetlili a wapkou jsem to strikal u nas v praci a je tam nejaky kanal na odpad akorat nevim jestli primo na takovy. Citovat
brslen Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: KUBBACHER Vašku zajíma mě jakou wapkou si to čistil? Parní nebo obyčejnou typu domácí karcher atd.? Zamyšlím se nad názory, že po výplachu je to krapet živější.:myslim:myslim [upravil dne 16/3/09 KUBBACHER] Uff to nevim,ale mela dobry tlak a profoukla to paradne-karcher to urcite nebyl. Citovat
brslen Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva. to co na ten vyplach reklo okoli , to necham bejt ale Bursík musi škytat jako o závod. nestras prece kdyz to dychas cely zivot z aut co nemaji fap a zijes dele nez dva roky tak to nemuze byt tak hrozne ne?Myslim ze v origo servise si taky nenasazujou masky. Citovat
brslen Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 a jeste co si myslim v tom tahu a spotrebe tak zatah se zlepsil ale cekal jsem vic tak jeste pujdu na diagnostiku jestli neni neco v pikaču a spotreba si myslim ze je o neco malo mensi aspon podle pc. Citovat
mark001 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Arva http://www.olejshop.cz/xVP-arva-oplachova-500-ml Dakujem Citovat
mark001 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: brslen Původně zaslal: mark001 Původně zaslal: brslen jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu. Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy arvu uz ti tam vysvetlili a wapkou jsem to strikal u nas v praci a je tam nejaky kanal na odpad akorat nevim jestli primo na takovy. Ahoj mne slo len o to ze povedsinou co som cital tak vsetci varovali ze to aditivum (eolys) co sa davkuje po natankovani do paliva a neskor viaze pevne castice vo Fap filtry je dooost nebezpecna latka ako pre okolie tak aj pre cloveka. Preto sa to davalo povedsinou vyplachnut nejakej firme ktora robi s nebezpecnym odpadom... Neviem ake to ma v skutocnosti ucinky a dufam pre teba ze len prehaju...Inac vpohode navod som nasiel aj tu: http://www.hakbus.eu/FAP/ aj ked neviem presne o ake auto ide ale velky rozdiel tam nebude Citovat
brslen Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: mark001 Původně zaslal: brslen Původně zaslal: mark001 Původně zaslal: brslen jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu. Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy arvu uz ti tam vysvetlili a wapkou jsem to strikal u nas v praci a je tam nejaky kanal na odpad akorat nevim jestli primo na takovy. Ahoj mne slo len o to ze povedsinou co som cital tak vsetci varovali ze to aditivum (eolys) co sa davkuje po natankovani do paliva a neskor viaze pevne castice vo Fap filtry je dooost nebezpecna latka ako pre okolie tak aj pre cloveka. Preto sa to davalo povedsinou vyplachnut nejakej firme ktora robi s nebezpecnym odpadom... Neviem ake to ma v skutocnosti ucinky a dufam pre teba ze len prehaju...Inac vpohode navod som nasiel aj tu: http://www.hakbus.eu/FAP/ aj ked neviem presne o ake auto ide ale velky rozdiel tam nebude No uvidi se co to bude mit za nasledky a asi si radsi zajdu na nejake vysetreni-predpokladam ze to bude rakovinotvorneho typu.Ale s aditivem jsem nic nedelal tak nevim.A jak jsem to myl tak foukal vitr a prselo-treba se to do me ani nedostalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.