Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak jsem o vikendu rozebiral fap-masakr,mam i par fotek

Recommended Posts

Odesláno

wow... takže fapu sa netreba bát:D ešte nech sem dá komentár niekto z originál peugeot servisu a čo na to hovorí on... to by ma zaujímalo. či sa to može takto robit... dík moc:o

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva.

ajajaj, prave som si to rozoberanie rozmyslel :bojim

Odesláno
Původně zaslal: farky

jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva.

ajajaj, prave som si to rozoberanie rozmyslel :bojim

O rok-dva to bude treba vyčistiť zas :myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: mark001

Původně zaslal: brslen

jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu.

Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy

arvu uz ti tam vysvetlili a wapkou jsem to strikal u nas v praci a je tam nejaky kanal na odpad akorat nevim jestli primo na takovy.

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Vašku zajíma mě jakou wapkou si to čistil? Parní nebo obyčejnou typu domácí karcher atd.?:myslim

Zamyšlím se nad názory, že po výplachu je to krapet živější.:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 16/3/09 KUBBACHER]

Uff to nevim,ale mela dobry tlak a profoukla to paradne-karcher to urcite nebyl.

Odesláno

to co na ten vyplach reklo okoli , to necham bejt ale Bursík musi škytat jako o závod.

:o nestras :bojim prece kdyz to dychas cely zivot z aut co nemaji fap a zijes dele nez dva roky tak to nemuze byt tak hrozne ne?Myslim ze v origo servise si taky nenasazujou masky.

Odesláno

a jeste co si myslim v tom tahu a spotrebe tak zatah se zlepsil ale cekal jsem vic tak jeste pujdu na diagnostiku jestli neni neco v pikaču a spotreba si myslim ze je o neco malo mensi aspon podle pc.

Odesláno

Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy

arvu uz ti tam vysvetlili a wapkou jsem to strikal u nas v praci a je tam nejaky kanal na odpad akorat nevim jestli primo na takovy.

Ahoj mne slo len o to ze povedsinou co som cital tak vsetci varovali ze to aditivum (eolys) co sa davkuje po natankovani do paliva a neskor viaze pevne castice vo Fap filtry je dooost nebezpecna latka ako pre okolie tak aj pre cloveka. Preto sa to davalo povedsinou vyplachnut nejakej firme ktora robi s nebezpecnym odpadom... Neviem ake to ma v skutocnosti ucinky a dufam pre teba ze len prehaju...Inac vpohode navod som nasiel aj tu: http://www.hakbus.eu/FAP/ aj ked neviem presne o ake auto ide ale velky rozdiel tam nebude :)

Odesláno

Ahoj mne slo len o to ze povedsinou co som cital tak vsetci varovali ze to aditivum (eolys) co sa davkuje po natankovani do paliva a neskor viaze pevne castice vo Fap filtry je dooost nebezpecna latka ako pre okolie tak aj pre cloveka. Preto sa to davalo povedsinou vyplachnut nejakej firme ktora robi s nebezpecnym odpadom... Neviem ake to ma v skutocnosti ucinky a dufam pre teba ze len prehaju...Inac vpohode navod som nasiel aj tu: http://www.hakbus.eu/FAP/ aj ked neviem presne o ake auto ide ale velky rozdiel tam nebude :)

No uvidi se co to bude mit za nasledky a asi si radsi zajdu na nejake vysetreni-predpokladam ze to bude rakovinotvorneho typu.Ale s aditivem jsem nic nedelal tak nevim.A jak jsem to myl tak foukal vitr a prselo-treba se to do me ani nedostalo :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...