Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všetci prosim Vas riesil uz niekto na Slovensku prasknute celne sklo cez PZP?Nie havarijne.Chcel by som vediet ci sa to vobec oplati a da vybavit.Mam dost prasknute celne sklo ale nemam vinnika mozno by mi kamarat pomohol ako vinnik len ma obavy co z toho bude mat on.Islo by totiz o neumyselne zavinenu skodu.Preplaca poistovna full cenu alebo len alikvotnu ciastku?Mam 11 rocneho peugeota.Dakujem

Odesláno

ja som chcel raz riesit tiez cez kamarata ktory ma poistku v alianzi. Moje sklo stoji okolo 330€ a musel by som zaplatit tusim 30% z ceny okna alianzu. Bolo to minuli rok asi v oktobri. Da sa to ale najdi si vinnika ktory ma poistku v poistovni ktora preplati celu sumu. Daj akoze nejakemu vinnikovi ale 20€ do vacku a chodte riesit.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

330 Euro ??? :o:o Minulý týden jsme měnili i s prací 5980 kč ve skloservisu. :(

takto, dam cenu v sk este. Tak mi povedali cenik. Obycajne tonovane +/-6000sk, tonovane s dazdovim(moj pripad) okolo tych 10000sk a determicke s dazdovim okolo 12000sk
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

měnili jsme tonované s dešťovým senz.--to je pěkný bordel,ty ceny...:o

tak to teda je bordel. Ktovie mozno sa uz ceny zmenili ale pochybujem. Ale aj tak u nas na slovensku je vecsinou vsetko drahsie ako u vas v cechach.
Odesláno

tie ceny boli z autoskla. Ale ked ti to preplati poistovna full tak je to jedno kolko stoji sklo. A ked sa riesi sklo cez poistku tak sklo sa meni tak ci tak len vo firme s ktorou ma poistovna zmluvu. Nie? Ja som v podstate ani nezhanal nejake lacnejsie ceny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...