Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prehriva s emi auto , i kdyz je venku treba - 10 , spis vic kdyz je zima si myslim , no a prehriva se tak ze to prejde 90 jak nic a je to na 100 u cervenyho uz , pak to spadne zas a pak zase zvedne a tak dokolecka kdyz zaparkuju vyjdu tak neco smrdi , vymenil jsem teda novej termostat , no a stejne nic chladic je studenej i ty hadice , nemuze o bejt teba tou kapalinou? ze je stara takova zrezla barva? jen doufam ze to neni tesneni protoze to bylo nejak pritesnovany nebo co , ale kdyby to bylo tesneni tak by to melo slabsi vykon ne?

Guest servisman
Odesláno

super dej si auto do podpisu co máš za typ a motor kdo má hledat co máš

Jinak osobně pokud bych měnil termostat tak bych i vyměnil a dal novou chladící kapalinu.V tvém případě bych asi propláchl destilkou a pak nalil novou.Je to dobře odvzdušněné ?

Guest servisman
Odesláno

přesně jak píše Pe.Tr pokud to dělali v servisu není co řešit a reklamovat .Třeba dali opět vadný termostat

Odesláno

termostat ti ma otvarat pri 89stupnov a ak je termostat ok tak potom je prasknute tesnenie pod hlavou alebo malo vody skontroluj si vodu a ked tak ten termostat ale pokial je novy?nema preco neotvarat tak potom najskor to tesnenie

Odesláno

Tesnenie by som ako posledne riesil.Ked chladic je studeny najskor neotvara termostat,malo vody, zavzdusnene alebo to horsie vadna vodna pumpa. Ja som menil termostat 2x a az ten treti bol ok. To tiez nevies co kupis.

Odesláno

uz vim co to je , v servisu rekli ze je to vodni pumpa dneska ze prej vubec nema ty padla , ze to nemohlo hnat tu vodu takze jen stala , a taky je tam voda stara uz od roku 2001 z vyroby cela zrezivela

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...