Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

AKCZ:Zavidim ze ste dvaja:roll ja som tu naokoli sam s 306kou inak pekne fotta:super

no jo taky jim zavidim nejspis jsem taky sam v tesine ale co nadelame :nevim

No a s tim ze leje nic neudelas ja uz jsem chtel taky povysavat po zime konecne poradne nalestit a najednou leje no tak to necham na nejblizsi den kdy bude pekne :) a pak uz tady hodim foto :)

Odesláno

no ja si myslim ze to hodnotu 50 absolutne nema to bude mit o hodne vetsi hodnotu a jinak hodim sem aspon foto bez noveho vyfuku ale z kolama je to focene pred zimou a taky to neni nejak pekne vylestene ale aspon neco pro predstavu ;)

14391439sdc10114.jpg

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no pokud myslis moje tak jsou to 16\" a znacka MODA kdysi to byval MAK jsou to kvalitni italske kola ;)

Ne ne. Myslím ta co tam má 306gti6. Na kupátku by vypadala moc pěkně. :cool:

Odesláno

no pokud myslis moje tak jsou to 16\" a znacka MODA kdysi to byval MAK jsou to kvalitni italske kola ;)

Ty iste som chcel kupit aj ja pred tymitio co mam teraz,ja som vedel ze by mi tam pasovali-pekne su:super este ked to znizis.A aky budes davat podvozok?

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Kolečka to jsou věru pěkná. Co je to za značku? A nevíš jestli je dělají i v 16\"? :myslim

Znacka je ACE moc ludi ich nema teda aspon som ich este nikomu nevidel, v 16stkach neviem to som objednaval cez net....

Odesláno

Uz som to nemohol vydrzat,dnes je vonku peradne tak som to konecne prezul :D:D:D

hmm ... mam doma kolesa z rebrinaka, nechces vyskusat? hrkat to bude s tebou rovnako a mozno ti ich dam za flasku ohnivej vody :D :D :D

Odesláno

Voighta:tak to sis polepsil s kolama vypadaji paradne ;)

Díky,ale měl jsem do poslední chvíle strach jestli to nikde nebude drhnout apod. Naštěstí vše je :super .

Tvoje jsou taky pěkný a až to snížíš,tak to bude taky vypadat libově.

Jak se říká kola dělaj auto.

[upravil dne 16/3/09 Voighta]

Odesláno

presne tak mas svatou pravdu s tim ze \"kola delaji auto\" a taky jsem mel strach ze mi to bude drhnout ale uplne v pohode ale uvidime jak to snizim z toho mam jeste trochu strach ale stejne tak ci tak tam pujdou podlozky

A jinak taky diky ;)

[upravil dne 16/3/09 volvik]

Odesláno

Kolečka to jsou věru pěkná. Co je to za značku? A nevíš jestli je dělají i v 16\"? :myslim

Znacka je ACE moc ludi ich nema teda aspon som ich este nikomu nevidel, v 16stkach neviem to som objednaval cez net....

Tu značku jsem si přečetl, ale nějak je nemůžu nikde vygooglit. Napiš nějakej odkaz, případně označení kol. Dík ;)

Odesláno

Tu značku jsem si přečetl, ale nějak je nemůžu nikde vygooglit. Napiš nějakej odkaz, případně označení kol. Dík ;)

skus toto:

http://www.topgear.co.uk/acatalog/Ace_201_Hyper_Black_with_Federal_225_40_18_tyres.php

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...