Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, 1.9Td se da zvysit vykon ze 55KW na 66KW. Vic info najdete na www.abctuning.cz Vlastnim 1.9TD 66KW a bohuzel nejde zvysit vykon a to uz jsem tydny patral, ale marne. I 66KW pro tenhle tezke vozidlo je stale malo. Asi me pristo vozidlo bude Peugeot 406 2.2HDi a doufam, ze budu s nim spokojeny. Jsem narocny :-/.

Odesláno
Původně zaslal: hunter04

Ahoj mam 406 1.9Td 55kw rok vyroby 96 da sa nejako zvyšit vykon pripadne dat silnejšie turbo ???

asi se ti nebude líbit,co napíšu,ale--nejlepší bude,když ho prodáš

a koupíš si jiné s motorem,který tě výkonem uspokojí :myslim

věř mi,že je to nejlepší řešení :papa

Odesláno

Pokud se rozhodnes, ze vozidlo prodas a koupit minimalne 2.0 80KW, je podle meho nazoru nejrozumnejsi reseni, ale to uz na tom hodne zalezi, jak jsi na tom financne. Kdybych mel dost penez, tak si poridim 2.2 HDi.

Odesláno

Pokud se rozhodnes, ze vozidlo prodas a koupit minimalne 2.0 80KW, je podle meho nazoru nejrozumnejsi reseni, ale to uz na tom hodne zalezi, jak jsi na tom financne. Kdybych mel dost penez, tak si poridim 2.2 HDi.

Odesláno

hm.. tak vyhod interier, nechaj si iba svoju sedacku, rezervu, maj natankovane palivo max. na 100 km atd...a hned mas neake to kilo dole.. teda auto \"trochu schudne\" sorry za :xvul, ale nedalo mi... :potlesk

[upravil dne 15.3.2009 maximum]

Odesláno

Hunter , máš motor XUD9SD soft turbo 55kw DHV nebo DHW. Byl to motor pro státy s ručením dle výkonu. 66 kW mají DHX XUD9TE. Rozdílu je hodně , hlava, písty atd. Zvyšit rozumě nelze. Výměna motoru včetně příslušenství ,ale budou problemy na STK. Potom už jen celé auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...