Guest bostich Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Mám problém s kontrolkou stop.Když se motor zahřívá, skoro pravidelně problikává.Vždycky cca 20 blikne pak na minutu klid.Když vyjedu z města nebo se zahřeje motor přestane.Už mi to zlobilo dříve, ale svaloval jsem to na altík.Ten je ten po repasu, takže nevím, čím by to mohlo být.Jiná kontrolka nesvítí(dříve mi problikávala kontrolka dobíjení(vadnej altík) a když náhodou kontrolka dobíjení zhasla, rozblikala se stopka)Napadlo mě překontrolovat budíky a kouknout na diagnostiku.Nemá s tím někdo zkušenosti? P.S. na budících zkontrolovat co, studený spoje a diody? Citovat
Fx Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Stopka mi blikala, když bylo málo oleje nebo malý tlak. Citovat
Guest bostich Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Oleje je tam dost.Ten tlak....to mi udělalo kdysi taky.Když jsem při nastartovaným motoru vyndal víčko oleje.Nicméně kouknu jestli není uvolněný Citovat
Fx Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Dělalo mi to třeba v ostrých zatáčkách, kdy se hladina oleje naklonila odstředivou silou... Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: bostich Oleje je tam dost.Ten tlak....to mi udělalo kdysi taky.Když jsem při nastartovaným motoru vyndal víčko oleje.Nicméně kouknu jestli není uvolněný Tlakom oleja to nebude. To by reagovala opačne, pri zohriatom motore. Píšeš že pri zohrievaní a vtedy je tlak oleja väčší ako po zohriatí. Ja by som skôr hľadal chybu na vode. Čidlo hladiny alebo vysokej teploty. Citovat
Guest servisman Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Stopka mi v zatáčce blikala u 405 když bylo málo chladící kapaliny Citovat
Guest bostich Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Všechno špatně, zpátky na stromy..... Při odpolední testovací jízdě (to já rád:cool: )jsem zjistim, že bliká POUZE když se zapne klima(AC nebo AUTO) a motor se zahřívá.Klima se mi popravdě chová poslední dobou zvláštně.Při teplotě pod 5 stupnů se nezapne vůbec nad cca5 jede kompresor ale netočí se větráky.Nevim jak moc je to normální.....Kamarád má r.v. 2000 a klima se mu taky spustí až cca od 3-4 stupnů ale jemu jedou i větráky..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.