Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

ten potak je potenciometr plynového pedálu--poloha plyn.pedálu se elektronicky přenáší do čerpadla...asi ho měnili

vstřikovače se nemusí měnit co 50 tisíc--u nich hodně záleží na

čistotě nafty--prostě,když máš naftu ,,odjinud\'\' ,nechej ji v demižonu ustát aspoň den a pak hadičkou stáhni ten vrch--necucni to až do dna,je tam bordel většinou--prostě to stahuj

jako víno...:D:D a častěji měň vložku filtru...:papa

Tak jo ,díky za všechny rady ,beru na vědomí a předám dál

Odesláno
Původně zaslal: marko306

horny rad cisel posledne dvojcislie ja ma 82 to je madrid. Stitok na A stlpiku dole

Jak sem dal to číslo,tak z toho se to nechá taky poznat,ne?Aspoň to tady takle někdo probíral

Odesláno

porovnaj tie cisla co mam ja na stitku s tvojimi a ta tvoja 82 ti vijde za rovno mojou ked ich zratas ze na akom mieste je. Vychadza ti madrid

No ,ale podle rodnýho listu by to mělo bejt Belgie,ne?

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

porovnaj tie cisla co mam ja na stitku s tvojimi a ta tvoja 82 ti vijde za rovno mojou ked ich zratas ze na akom mieste je. Vychadza ti madrid

No ,ale podle rodnýho listu by to mělo bejt Belgie,ne?

tak to ti nepoviem. Tu to bolo preberane na fore a kazdy sa tam nasiel. Neviem ake mate vy cesi papiere takze ti ani nepoviem co tam znamena to belgicko. Mozno Pe-Tr alebo Medved budu vediet co to znamena, ale ja si myslim ze je to spaniel
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

neznamená to,že bylo určeno pro Belgii ?? :myslim

Já nevim,no,hlava mi to nebere,ale zase ,od začátku to jezdilo v Itálii,teda podle listu

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj kluci,potřeboval bych takovou menší radu,mazel tak trochu trucuje ,jak tedka začala ta zima a mrzne od -5°C,nechce chytat,na zamrznutí nafty to zas neni tolik:myslim,do nafty se přidalo víc toho aditiva a stejně to nechce naskočit,je to naftou,nebo je tam nějaká jiná závada ,dík za rady

Odesláno

Vacsinou naftou:ticho

A ak by si bol taky dobry a chcel mi urobit radost, tak by si mohol z boku a zozadu strhnut tie chromove hluposti:super

...kazdopadne vyzera dobre:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Ahoj kluci,potřeboval bych takovou menší radu,mazel tak trochu trucuje ,jak tedka začala ta zima a mrzne od -5°C,nechce chytat,na zamrznutí nafty to zas neni tolik:myslim,do nafty se přidalo víc toho aditiva a stejně to nechce naskočit,je to naftou,nebo je tam nějaká jiná závada ,dík za rady

zkuste ty základní věci: dobrá baterka která točí motorem rychle (startovací otáčky),kontrola žhavení všech svíček, před samotným startem žhavit třeba třikrát a až potom startovat (natlačí se nafta a lépe nažhaví),v mrazech zimní nafta nebo aditiva zlepšující tekutost nafty,zkusit start i s jiným autem (startovací kabely),zkusit diag. zda není někde technický problém (čidla,DRV ventil,atd)...

Odesláno

ešte skús pozrieť, či nie je niekde utečený motor od nafty, jednoducho či je sústava tesná a nepadá ti nafta alebo či nechytá vzduch. Pozry aj prepadové hadičky.

Odesláno

A dal by som to do garaze niekde ...

Pokial uz nieked nafta zamrzla, tak pridane aditivum nepomoze, treba ho nechat niekde rozmrazit ...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak trochu oživím toto téma

Před chvilinkou jsem se dozvěděl,že v tomtoHDi čku byla nezvaná návštěva,dneska v noci.Je to teda drzost nad drzost.Auto stojí na dvoře,zamčená vrátka ,auto zamknutý taky.Pravděpodobně to byl nějakej AMATER,protože vytrhnul víko přihrádky v palubce,jelikož tam ho asi nic nenadchlo,tak šel po radiu,samozřejmě kabely ,celej svazek kompletně přestřihnul,ne že by to odpojil ale normálně to celý přestřihnul,HOVADO amaterský.

Tudiž mám dotaz,nejde po zásahu amatera central,kde by byla chyba nebo co je rozbitý,zámky jdou normálně zamknout ale central nene,neměl by někdo doma to víko na přihrádku do palubky? a ještě nemá někdo doma funkční origo radio? a jak ho zapojit?

Jo a ještě,jak se tam ten dotyčnej dostal,když nejsou poškozený zámky,a proč nejde central,nemá to nějakou souvislost s těma kabelama u toho radia?

Díky za rady a návody

Odesláno

no tak je smula...to bych ho zabil kdybych ho nasel, ZMRDA...jinak dostat se tam moh pomocí velkýho magnetu, že v místě kde je to táhlo na zamikání přiloží magnet a pojede nahoru, ono se mu to odemkne(samozřejmě je hodně zpusobů) jinak si nemyslim že by mělo něco společnýho rádio s centrálem:bacha:bojim

Odesláno

Jako kdyz zamknes klucom, tak centralne sa zavru vsetky dvere, alebo nie ?

Je totiz rozdiel ci ty nejde DO centralu, alebo central samotny.

Kamaratce takto vykradli 206 tku. Sice ne na dvore. Radio vybrali, urezli kabely, a neulomily ji sice dekel u spolujezdce, ale vytrhli ji cele plati s reprakama, a kable take urezli ...

Odesláno

tak aj mne sa to prednedavnom stalo..parkujem dole pred barakom (ziadna slava - uz aby sme odtialto odisli xD ) a rozbili mi na zadnych dverach to male trojuholnikove sklo a vkradli sa mi dnu...radio mam origo takze to tak lahko nevytiahne a len prehrabal kastlik / popolniky,zistil ze tam nic nemam a odisiel si prec..to robia len amateri a fetaci a potom ma len dotycny majitel zbytocne behacky a financie fuc :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...