Mahel Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Zdravim. Tak ma napadlo ze ci bi pomohlo kebize nalepim tu tlmiacu foliu dinamat na tu priecku z motorovej casti do kabini či bi to este stisilo hluk motora v kabine alebo je to zbytočné. Stacilo bi kebi sa vitlmi len ta priecka ? Alebo čim bi sa dalo este vytlmit? [upravil dne 12.3.2009 Mahel] Citovat
bombarderik Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Zafukaj cely motor montaznou penou . No v podstate by to malo daco pomoct ale neviem ako je ta tlmiaca folia tepelne odolna. Citovat
309GT Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: bombarderik Zafukaj cely motor montaznou penou . No v podstate by to malo daco pomoct ale neviem ako je ta tlmiaca folia tepelne odolna. Na to je myslím Dynamat Extreme Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Raz som pozeral niekde na nete, ako si typek vytlmil feldu. Vyhadzal vseko vsetko z interieru von, sedacky, koberce, palubku, vsetko co sa dalo rozobral, aj vymenik kurenia, vsetko. Vsetko vytlmil, myslim tym dynamatom, strop, podlahu, boky, co slo, to vytlmil. Potom si spravil nove koberce, tie dal na to (to uz len myslim cisto s efektu, ked to mal vonku) . A vsetko namontoval naspet. Potom vytlmil dvere, a hotovo. Obrovsky ubytok hluku Ale tej prace Citovat
309GT Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 To je fakt,práce je natom jako na kostele,ale stojí to za to.Přeci jen se mnohonásobně zlepší akustika uvnitř vozu a například hudba v autě se taky zlepší co se týká podání zvuku.Ale třeba tlumit celé auto Dynamatem vyjde hodně draho.Já jsem to jednou počítal kolik by toho sežrala 309ka a když jsem byl u částky kolem 50tisíc tak jsem od toho upustil:D Ale jsou i levnější firmy,tak že není co řešit,tlumit se bude Citovat
tom406 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Mahel Zdravim. Tak ma napadlo ze ci bi pomohlo kebize nalepim tu tlmiacu foliu dinamat na tu priecku z motorovej casti do kabini či bi to este stisilo hluk motora v kabine alebo je to zbytočné. Stacilo bi kebi sa vitlmi len ta priecka ? Alebo čim bi sa dalo este vytlmit? [upravil dne 12.3.2009 Mahel] když už tak tlumící molitan který má tyto vlastnosti. ty tlumící folie jsou spíše k odstranění rezonace plechu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.