Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Tak ma napadlo ze ci bi pomohlo kebize nalepim tu tlmiacu foliu dinamat na tu priecku z motorovej casti do kabini či bi to este stisilo hluk motora v kabine alebo je to zbytočné.

Stacilo bi kebi sa vitlmi len ta priecka ?

Alebo čim bi sa dalo este vytlmit?:myslim

[upravil dne 12.3.2009 Mahel]

Odesláno
Původně zaslal: bombarderik

Zafukaj cely motor montaznou penou :D. No v podstate by to malo daco pomoct ale neviem ako je ta tlmiaca folia tepelne odolna.

Na to je myslím Dynamat Extreme
Odesláno

Raz som pozeral niekde na nete, ako si typek vytlmil feldu.

Vyhadzal vseko vsetko z interieru von, sedacky, koberce, palubku, vsetko co sa dalo rozobral, aj vymenik kurenia, vsetko.

Vsetko vytlmil, myslim tym dynamatom, strop, podlahu, boky, co slo, to vytlmil. Potom si spravil nove koberce, tie dal na to (to uz len myslim cisto s efektu, ked to mal vonku) . A vsetko namontoval naspet. Potom vytlmil dvere, a hotovo. Obrovsky ubytok hluku :) Ale tej prace :(

Odesláno

To je fakt,práce je natom jako na kostele,ale stojí to za to.Přeci jen se mnohonásobně zlepší akustika uvnitř vozu a například hudba v autě se taky zlepší co se týká podání zvuku.Ale třeba tlumit celé auto Dynamatem vyjde hodně draho.Já jsem to jednou počítal kolik by toho sežrala 309ka a když jsem byl u částky kolem 50tisíc tak jsem od toho upustil:D Ale jsou i levnější firmy,tak že není co řešit,tlumit se bude

Odesláno
Původně zaslal: Mahel

Zdravim. Tak ma napadlo ze ci bi pomohlo kebize nalepim tu tlmiacu foliu dinamat na tu priecku z motorovej casti do kabini či bi to este stisilo hluk motora v kabine alebo je to zbytočné.

Stacilo bi kebi sa vitlmi len ta priecka ?

Alebo čim bi sa dalo este vytlmit?:myslim

[upravil dne 12.3.2009 Mahel]

když už tak tlumící molitan který má tyto vlastnosti. ty tlumící folie jsou spíše k odstranění rezonace plechu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...