Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky, pročetl jsem všechny možné diskuze ohledně FM transmitterů a popravdě nejsem z toho moc moudrý, někdo je nadmíru spokojen a je to super a jiný zase nespokojen se šuměním... Nevím zda je to různými nároky posluchačů či různou kvalitou transmitterů.

V podstatě jsou u mě 2 varianty o kterých uvažuju:

1) FM transmitter s bluetooth - když už si transmitter budu pořizovat, tak chci aby měl bluetooth a mohl tedy fungovat jako handsfree.

Našel jsem v podstatě asi 1 model o kterém přemýšlím, ale bohužel nevím jak kvalitní poslech přes ně bude. Chci se tedy zeptat zda někdo vlastníte FM transmitter s bluetooth, jak jste spokojeni??

Jedná se o následujíci:

http://www.profizona.cz/fm-vysilac-btcf-004-s-vestavenym-bluetooth-handsfree

2) Druhá varianta spočívá v napojení adaptéru přímo k mému rádiu RD3 - připojí se namísto konektoru pro CD Changer. Někde jsem četl, že tento adaptér jde připojit pouze do vozů, které nemají vestavěnou SAT navigaci.. Nevíte co je na tom pravdy?? Podle mě musí stačit to, že mám rádio RD3, r.v. 2003 a po připojení konektoru do rádia by ještě mělo být potřeba aktivovat CD měnič v BSI přes diagnostiku. Mám pravdu ne bo se pletu.

Takže to máme 2 možnosti z nichž ta druhá určitě poskytne kvalitní přenos signálu, ale zase na druhou stranu první možnost zajistí i handsfree, což je pro mě taky dost důležitá věc, protože dost často telefonuji za jízdy.

Prosím tedy o vaše zkušenosti s transmittery s bluetooth ( kvalita poslechu, dále pak citlivost mikrofonu při telefonování - zda nevzniká vazbení čili ECHO atd.... )

Děkuji mnohokrát

Odesláno

Tak jsem ještě trošku pohledal a našel adaptér pro připojení namísto CD Changeru včetně bluetooth - takže komplexní řešení, které já hledám. Bohužel i u tohoto adaptéru je napsáno - neslučitelné s modely s integrovanou navigací a tu já bohužel mám...

Proč by to proboha nemohlo fungovat když mám v autě integrovanou origo navigaci??

Napadá mi snad jedině, že samotná navigace je připojena na konektor rádia určený pro CD Changer. Origo navigace je stejně o ničem, takže by možná šlo ji odpojit a do rádia připojit adaptér USB/SD.

Posílám odkaz na adaptér.

http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=27&sName=xcarlink-adapt%C3%A9r-usb-sd-bluetooth-mp3-na-peugeot-rd3

Odesláno

Tak ještě jednou - FM Transmitter používám denně a jsem spokojen. Postupoval jsem tak, že jsem vsadil (asi 300 Kč) a ono to vyšlo.

Tady ten, co píšeš, za 900 Kč, je už větší investice. Přiznám se, že na Tvém místě bych nejprve koupil levný, aby sis to vyzkoušel. Jestli budeš spokojen, můžeš ho pak někomu darovat k narozkám (švagrovi, synovci).

www.zlepsovak.cz je docela dobrý chlapík, ochotný k výměně a domluvě. Na druhé straně, je jasné, že zboží v těchto cenách nemusí být dokonalé - to by pak stálo několik tisíc.

Takže jak říkám, jdi nejprve do levné verze na zkoušku.

Odesláno
Původně zaslal: Osvi

Ještě dodávám odkaz na adaptér pro připojení k rádiu, ale ten určitě již všichny znáte.

http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/video-audio-tv-adaptery/123-usb-adaptery/55usbpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-aux-vstup/

no a mna by zaujimalo pise sa tam ze sa da pripojit na origo radio VDO/Clarion ja mam tiez origo ale BLAUPUNKT mam auto 6/2006 bude to fungovat alebo nie :myslim ak niekto mate skusenost dajte mi vediet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...