Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak presne ten mam v aute:papa...a co o nom chces vediet??? Hra to paradne, karty to cita rychlo, ziadny sum, cisty zvuk, frekvencny rozsah super, nemam vyhrad, pekne decentne svieti na modro:roker

...hmm, ale nezda sa mi tam ta pamat 1GB:bojim...transmittery nemaju pamate (aspon nie tie za 600 korun:D), mam tam 2GB SD kartu, ale samotny pristroj iba vysiela, ale urcite je to on, vsetko ostatne sedi:myslim

toto je ten co mam ja, rozdiel tam nevidim-->

http://www.mp3doauta.okshop.eu/fm-digital-transmitter-03-p-3.html

[upravil dne 11.3.2009 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No tak presne ten mam v aute:papa...a co o nom chces vediet??? Hra to paradne, karty to cita rychlo, ziadny sum, cisty zvuk, frekvencny rozsah super, nemam vyhrad, pekne decentne svieti na modro:roker

...hmm, ale nezda sa mi tam ta pamat 1GB:bojim...transmittery nemaju pamate (aspon nie tie za 600 korun:D), mam tam 2GB SD kartu, ale samotny pristroj iba vysiela, ale urcite je to on, vsetko ostatne sedi:myslim

toto je ten co mam ja, rozdiel tam nevidim-->

http://www.mp3doauta.okshop.eu/fm-digital-transmitter-03-p-3.html

Jo to bych řekl, že je to on... Ještě-co vidíš na rádiu když to vysílá? Frekvenci nebo název písničky? Jak se to ovládá přes dálkové ovládání? Jde tam náhodné přehrávání?

Odesláno

Mam origo radio Peugeot, na radiu mi iba svieti frekvencia, inak pesnicku nemas ako zistit, ale to neriesim, mam tam vsetky songy ktore mam rad a casom som sa naucil co kde mam:roker...inak to DO je dost dobre, da sa zapnut nahodne prehravanie (Shuffle), opakovanie komplet a opakovanie jednej pesnicky...dalej je tam funkcia \"Skip to song\"...normalne napises cislo pesnicky, stlacis Skip to song a ono ju to hned nahodi, samozrejme ze ovladanie hlasitosti je tam tiez (dokonca ta hlasitost ma slusny rozsah, 16 \"stupnov\":D)....Samozrejme ze tam je pauza, to tiez potesi, inak ho mam asi 2 mesiace a spokojnost prevelika, hra uzasne, necakal som od toho taky cisty zvuk...

...ma aj zabudovanu poistku, takze ho neodprasi pripadne prapatie, odnesie to poistka;)

...a zatial som tam mal pripojene: SD karta, USB kluc, mobil cez kabel, zo vsetkeho to hralo super:super

Odesláno

Mam origo radio Peugeot, na radiu mi iba svieti frekvencia, inak pesnicku nemas ako zistit, ale to neriesim, mam tam vsetky songy ktore mam rad a casom som sa naucil co kde mam:roker...inak to DO je dost dobre, da sa zapnut nahodne prehravanie (Shuffle), opakovanie komplet a opakovanie jednej pesnicky...dalej je tam funkcia \"Skip to song\"...normalne napises cislo pesnicky, stlacis Skip to song a ono ju to hned nahodi, samozrejme ze ovladanie hlasitosti je tam tiez (dokonca ta hlasitost ma slusny rozsah, 16 \"stupnov\":D)....Samozrejme ze tam je pauza, to tiez potesi, inak ho mam asi 2 mesiace a spokojnost prevelika, hra uzasne, necakal som od toho taky cisty zvuk...

...ma aj zabudovanu poistku, takze ho neodprasi pripadne prapatie, odnesie to poistka;)

...a zatial som tam mal pripojene: SD karta, USB kluc, mobil cez kabel, zo vsetkeho to hralo super:super

A když tam dáš mobil, nabíjí Ti ho to?

Odesláno

neviem, na mobile mam konektor pre sluchatka iny, ako pre nabijacku (klasicky 3,5mm jack), ale zaujimava otazka, to ma este nenapadlo pichnut tam mobil, ale neviem naco by to bolo dobre:myslim...ale je tam 12V a mobil potrebuje 4,9V ak sa nemylim, tak to by asi len tak neslo;)...kazdopadne mam v aute 2 zasuvky na 12V, takze pohoda, ale mobil v aute aj tak nenabijam:papa

Odesláno

neviem, na mobile mam konektor pre sluchatka iny, ako pre nabijacku (klasicky 3,5mm jack), ale zaujimava otazka, to ma este nenapadlo pichnut tam mobil, ale neviem naco by to bolo dobre:myslim...ale je tam 12V a mobil potrebuje 4,9V ak sa nemylim, tak to by asi len tak neslo;)...kazdopadne mam v aute 2 zasuvky na 12V, takze pohoda, ale mobil v aute aj tak nenabijam:papa

Myslím to tak že když já píchnu mobil přes usb tak funguje jako flaska a zároveň se tím aj nabíjí... ale to už jsou detajly... jde o to jestli to hraje čistě...

Odesláno

Aha, no ale to by musel byt konektor pre sluchadla a USB kabel totozny (napr . SE, ale aj tak by to neslo cez USB, ale cez sluchadlovy kabel, napr. redukcia na jack:papa)....a jasne, hra to totalne cisto, ani som to nenastavoval, nechal som tam hned tu prvu frekvenciu a spokojnost prevelika:super

Odesláno

Jestli to bude nabijet pres USB bych mohl vyzkouset. Taky mam s tim transmitterem zkusenosti a vubec me toto nenapadlo (to si fakt vyzkousim).

Nicmene by to pak fungovalo (kdyby to slo) jako nabijecka. Urcite by jsi nemel moznost neco z pripojeneho zarizeni prehrat.

Obecne je to nejlevnejsi typ transmitteru, kdy nabidne dobre funkce za malou cenu.

V nekterych autech (na nekterych radiich) az tak ciste nehraje. Je to proste individualni.

Za 290,- je k mani tady: http://tinyurl.com/c43mr6

Odesláno

ja mam nieco podobne od firmy sal. na starom radiu philips mi to hralo nahovno a aj na vdo daytone to bolo snad este horsie.... teraz mam kazetove sonycko a ide to o poznanie lepsie. ale ma to plno nevyhod!!!!!!!!! nedaju sa prehadzovat albumy. takze musis tukat ako keket na ovladaci. ale da sa na to zvyknut, ked si pamatas kde to priblizne je, tak to preskocis natukanim cisla skladby. a kolko razy sa stava ze nenabehne.... ked vypnem motor, skocim natankovat atd.... vypnem a zapnem motor, tak ho nenacita.... potom sa musi vytahovat a davat nas5... otrava. mobil to nenabija, cita to len vtedy ked tam mas externu pamatovu kartu....(ja mam nokiu E51 a pohoda) usb pohoda, sdecku som neskusal. este jeden postreh: ten ohybaci klb je taky labilny, ze mam strach to ohybat :), ale zatial drzi ako ma. ps2: moj stal vyse 900sk, takze to neni ten najlacnejsi a predsa to nie je nic extra.... preto ti odporucam aby si si ho kupoval len s podmienkou, ze si ho budes moct vyskusat, lebo fakt, cd to nieje ani zdaleka :papa:papa:papa:papa

Odesláno

No tak za 74 eur, to mi pride trocha moc...a ako to tu tak citam, tak mam velke stastie, pretoze mne to hra nadherne cisto a aj ked mam hudbu fakt nahlas, tak zvuk je dobry, ci uz vysky alebo basy:roker

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: ghotic.ghotic

Máte prosím někdo zkušenost s tímto fm transmitterem:

http://shop.recall.cz/detail3090/fm-transmitter-do-dl-s-displejem-a-mp3-dalkove-ovladani-1gb-pam-+slot-na-sd.asp&zskup=&trideni=

Nešumí? Ovládání? Děkuji za odpovědi;)

Tak přesně tenhle jsem měl v autě,jestli ti můžu poradit NEKUPUJ!!! po měsíci šel z auta pryč zvuk z něj vycházel děsnej,šum,praskání to nemá s muzikou nic společnýho,co by taky člověk chtěl za takovou cenu.

Odesláno

FM transmiter Ti bude hrát jenom jako rádio,jde přece jen o FM přenos,navíc to taky šumí,když nenajdeš zcela čistou frekvenci tak tam pořád budeš něco mít.Píšu z vlastní zkušenosti,mám FM taransmiter Evolve.

Odesláno

Tak s tymto transmitrom mam skusenosti. Kolega mi ho pozical z jeho 307 break 2004 do mojho 307 sw 2002 a hralo to proste a jednoducho SKAREDO, ved co by si chcel za 600.

Ale lepsia moznost su USB prepojenia, ktore tu uz niekto spominal, cena je okolo 2600. Pripojis nan JACK, USB, SD, MMC. Pripajat by sa to malo zozadu do radia. Tam kde ide cd changer. A potom sa to tymto padom da ovladat pod volantom. Ale to len v mojom pripade, niekto to tam proste nema. A nevyhoda toho transmitru je aj to jeho blbe dialkove irda ovladanie.

Odesláno
Původně zaslal: fox111fox

Tak s tymto transmitrom mam skusenosti. Kolega mi ho pozical z jeho 307 break 2004 do mojho 307 sw 2002 a hralo to proste a jednoducho SKAREDO, ved co by si chcel za 600.

Ale lepsia moznost su USB prepojenia, ktore tu uz niekto spominal, cena je okolo 2600. Pripojis nan JACK, USB, SD, MMC. Pripajat by sa to malo zozadu do radia. Tam kde ide cd changer. A potom sa to tymto padom da ovladat pod volantom. Ale to len v mojom pripade, niekto to tam proste nema. A nevyhoda toho transmitru je aj to jeho blbe dialkove irda ovladanie.

Adaptér je dobrý, ale ta cena:(. Něco podobného se řešilo(í) i na 406. Jsou tam i odkazy na různé adaptéry a mimo jiné i na 307 například zde, ale je tam více odkazů ale, ceny jsou přibližně stejné!!!

[upravil dne 14/4/09 OK406]

Odesláno

Ale urcite je to kvalitne, a multifunkcne. Mozno ze su aj ine alternativi, napriklad bez toho jacku, ten je zbytocny. Ale FM trans urcite nie. Ja mam na hudbu citlive uska a ten FM trans to fakt nedalo. I love clear sound. Decibely su az drahe na rade. ale to som uz odbocil. Tak co je tu niekto taky kto si kupil neaky USB k svojmu radiu a fachci mu to???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...