Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute chcem si za nasporene peniaze pokupit par vec na peugeot a to

tieto angel eyes

http://www.stylabilen.se/Angel%20Eyes/SWP01b.JPG

zadne svetla

http://www.k-tuning.cz/image-shop/988/original/zadni-svetla-led-pro-peugeot-206-2-4-dver-chromove.jpg

+ nejake chromove doplnky

+ xenony

moje otazky chcem sa vas spytat ci mate niekto tie angel eyes ci ste s nimi spokojny alebo tie zadne svetla , ci sa to oplati kupit a naco by som si mal davat pozor

a hlavne sa vas chcem opytat na xenony ako je to s nimi ...

ake by som si tam mohol dat alebo ci by bolo mozne si tam dat taketo ?

dik za vsetky odpovede

[upravil dne 20/7/09 k3ep3r1]

[upravil dne 20/7/09 k3ep3r1]

Odesláno

Ty zadní světla jsou supr, viděl jsem je i v reálu a vypadaj fakt dobře.

Co se xenonů týče, tak dát je tam můžeš, klidně i troje, ikdyž to je podle mě úplně zbytečný :bojim ale opět budeš narážet na kvalitu světel, měl jsem ty levný angely a svítilo to fakt na nic, rozhozený ohniska, vůbec to nesvítilo jak mělo, to samé dělali čočky od sonaru znamému. Aktuálně mám angely od Depa (FK dělaj stejný) , sou v nich furt ty samý xenony a maximální spokojenost, svítí to kam má, žádná duha, světla se daj lehce rozebírat a tím pádem i upravovat. Dneska se daj sehnat už kolem 5000 a na ebay i mnohem levněji, určitě se takhle investice vyplatí, zvlášt pokud uvažuješ i o xenonech. :super

Odesláno

Kdepak, je jedno jestli černé nebo chromové. Jde tu o výrobce, mám vyzkoušený Depo, Fk je totéž co Depo a pak možná ještě IN-Pro ale ty sou u nás téměř nesehnatelný :roll

Odesláno

jj to je vonco diky moc :) ale cez ebay to nebudem kupovat lebo potom pripadna reklamacia by bola obtiazna :) kamarat mi to vsetko pokupuje bo on to zhana lacnejsie ... este nejake tie xenony wdaka ti moc :)

Odesláno

asi sa teda neda prerobit aby som si dal HID a bolo vsetko 100 % poriadku ze ? ferda u nas su dost prisni policajti takze by som asi zbytocne vyhodil za nie niekolko stoviek euro kedze by som si ich musel dat aj tak za chvilu dole ...

Odesláno
Původně zaslal: k3ep3r1

asi sa teda neda prerobit aby som si dal HID a bolo vsetko 100 % poriadku ze ? ferda u nas su dost prisni policajti takze by som asi zbytocne vyhodil za nie niekolko stoviek euro kedze by som si ich musel dat aj tak za chvilu dole ...

to asi jo, leda ze bys jezdil tak rychle, aby te nechytili... :D

ale legalne to tam nedostanes, to bys musel mit to automaticke naklapeni a samozrejme cocky, cehoz HID sadou nedosahnes. Vsak tu nedavno nekdo ze slovenksa psal, ze to z auta vyhodil, jelikoz mu policajti chteli vzit technicak... :bacha

Odesláno

este sa chcem opytat ak mozem , tie angel eyes je pravda ze zatekaju abo tie zadne svetla ? a dosadnu na 100 % na 206 rv 2001 ? bo oco mi vravel ze sa neoplati kupovat bo ze vela ludi sa na ne stazuje ...

Odesláno

k3ep3r1: Se zatékáním sem neměl problém :roll a tyhle depa i sedí přesně tvarově, což se o těch původních levných říci nedalo....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...