Mirrae24 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Zdárec, po ťukanci mi praskl i držák nárazníku. Nemáte někdo nějaké schéma s nákresem? Já jen, že až půjdu na vrakoviště, aby mě pochopili co chci.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 chjo, na vraku bude rozsekanej nebo ti ho daj i z naraznikem, v peugeotu se prodavaji v sade obe strany ,ale za 600,- coz je 300 za kus . Citovat
Mirrae24 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Na vrakovišti mi k nárazníku nedali nic navíc, než nárazník, to je ale překvapení. Byl jsem v Peugeotu a sa sadu jak říkáš chtějí okolo 530 kč. Na vrakáči jsem se již ptal, ale myslím, že mě moc nepochopil, nebo spíš nechtěl hledat nějakou blbost za pár KČ. Proto jsem tam chtěl jít s nějakým prospektem, aby viděl co přesně myslím. Já sám pořádně nevím, jak to vypadá, ten co je ok jsem na druhé straně nárazníku neviděl a ten co byl rozbitej, ten jsem si jen tak postavil ze střípků, abych měl představu, jak to vypadá. Nemám ponětí, jak to vypadá vcelku, jak je to velký, apod... Zkusil jsem to, nevadí, zítra tam sjedu a zkusím je přesvědčit, že ta blbost, o které jim tam tak dlouho melu, je pro mě opravdu důležitá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.