Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové zdravím....mám problém se spojkou a rád bych vědel zda se vám to také někdy stalo.Včera jsem po týdnu projel svůj povoz,po nastartování a sešlápnutí spojky jsem cítil v pédálu strašný odpor,daleko větsí než na brzdovém pedálu při brzdění na doraz,tento silný odpor trval po dobu jízdy tak zhruba 10 km,poté spojka \"změkla\" a dalo se jí normálně používat.Jinak spojka zabírá v pohodě žádné prokluzování nebo pazvuky.Co by to tak mohlo být,případně stalose vám něco podobného? :o

Odesláno

ja bych to lanko preventivne vymenil ... tech cca 700,- (zalezi na aute) neni zas tak strasne moc vzhledem k tomu jak snadno te muze to praskly lanko nekde nechat

Odesláno

Nedávno se mi zalomil trojuhelnik,který převádí pohyb od bowdenu na spojku.Podobné zatuhnutí spojky jsem ignoroval týden,až se to úplně vyhlo,a skoro ulomilo.Mám to už svřený elekrikou a drží fest.Na šro?áku jsem si sehnal raději náhradní,ale byl také svařený,takže asi nic moc.

405Break 1,9Benál

Odesláno

Já mám tuhou spojku už pěkně dlouho. Zatím drží, ale nevím zda je to lankem, nebo samotnou spojkou (ten horší případ, tipuju. To bych jinak ani nebyl já) Ale zatím - musím zaklepat - se charakteristika spojky nemění a vše fachá jak má. Každopádně v pořádku to není, ale naštěstí mám z toho \"jen\" blbej pocit.

Odesláno

Objevil se novy problem,spojka po vytuhnuti po dvou dnech se vratila do \"normalu\" ovsem problem je se razenim jednotlivych rychlostnich stupnu vcera se spatne radila 1 a 3 dnes 2 a 5.Partne me spojka mava na pozdrav a definitvivne odchazi ze ano? Rychlosti tam nekdy musim rvat dost fest nez ji tam zaradim,typuju ze ta spojka blbe vystavuje.Co vy nato?

Odesláno

No buď, a nebo někde povolilo lanko a ty když sešlápneš spojku na zem, tak to pořád ještě není dostatečně... Není to lanko volný? Jestli ne, tak upřímnou soustrast... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...