Marky Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Na niektorých miesta mi na LCD displeji zobrazuje takých blikajúcich tyrkysových \"duchov\" za písmenami. Stačí trochu oknom pohnúť a sa to zmení alebo zmizne. Stretol sa s tým niekto? Už som to videl na viacerých displejoch. Dá sa s tým niečo urobiť? [upravil dne 9.3.2009 Marky] Citovat
kveton Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 něco podobnýho jsem na monitoru měl taky. Zmizlo to po upravení barev a teď jsem nakonec přešel na DVI. Zkus změnit rozlišení, frekvenci a barvy a koukni jestli to dělá pořád. nejlépe bych zkusil i jinej komp aby se eliminovala chyba grafický karty. jestli to bude dělat pořát, tak je to na reklamaci nebo výměnu LCD. Citovat
kveton Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 a ještě mě napadá VGA (DVI) kabel, zkus s nim zahejbat Citovat
Marky Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Ešte aby som upresnil, je to takmer isto chyba LCD. Robí to viac-menej nezávisle od navoleného rozlíšenia a frekvencie. Čo je čudné väčšinou to robí keď mám Outlook Express na celú obrazovku, ale to môže byť tým stĺpcovým rozložením. Na poćítač mám pripojené dva monitory 20\'\' v režime dualview, obe cez DVI. Jeden je Acer a druhý LG. Blbne to na Aceri. Keď ten istý obraz nasimulujem na LG všetko je v poriadku. Hýbal som káblami - ale tie mám napevno priskrutkované takže bez zmeny. Citovat
Supersonic Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Tak dual view jsem řešil taky a nejde o nic jiného, než že ten lcd je prostě vysvýcený...Mě když dali druhý lcd, taky jsem koukal jako blázen, že bervy jsuo opravdu parádní, kdežto na prvním je to děs a bída. Nakonec to skončilo i výměnou prvního, protože se na to prostě nedalo koukat. Jedinou možností je ještě korekce přes nastavení barev, aby jsi to alespoň trochu ztlumil, i když na úkor kompletní barvenosti...Jak je to lcd staré??? Citovat
Marky Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Je starý dva roky, v tom čase to bol jeden z lepších modelov Aceru. Citovat
Supersonic Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 No pokud byl v provozu denně, tak si myslím, že má nárok. Já jsem v práci měnil naposledy lcd po roce, jelo přes vanáct hodin denně a to se na něm docela poznamenalo, hlavně když pak zase měnily druhý. A nejvíc je to vidět právě na písmu...Na jednom mám písmo ostré, úplně perfektní a na druhém je jako by rozmazané a jako by běželo na mnohem horším rozlišení...Nemáš možnost si třeba od někoho lcd půjčit??? MNa zkoušku, aby jsi viděl rozdíly... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 A navyse Acer Sorry ale to uz je teda znacka Dnes sou lcd uz sa smezsne ceny, 19 Wide LG kontrast 8000 ku 1 za 96 Ojro .. Neni o com... Citovat
Marky Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 No keď to porovnám s tým druhým zapojeným lcd (3 mesiace starý) tak žiadny rozdiel v ostrosti nebadám, je to vidno aj na tom obrázku. Beží v natívnom rozlíšení a body sú ostré. Je pravda, že nastaviť rovnaké farby na oboch bolo prakticky nemožné, ale to si vysvetľujem rôznou generáciou panelov. Citovat
Supersonic Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ne, ne, já mám na stole dva stejné modely, jen jeden se používá cca o 5 měsíců déle a není možné je srovnat...Barvymá každý jiný a stejně tak i písmo...Nemyslím barvu, ale ostrost apod. Opravdu, pokud máš možnost, zkus si někde půjčit ještě jeden a porovnej je... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.