Boulik Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Tak jsem patral a patral a vypatral jsem tento http://www.modding.cz/?p=356 odkaz kde je videt jak zmenit barvu v Angelu tak až bude teplejc jdu na to [upravil dne 21/4/09 Boulik] [upravil dne 21/4/09 Boulik] Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Vypadá to zajímavě, ale výsledek v porovnání s tím druhým kroužkem z výroby je teda trošku divnej. Je na tom znát, kde začínají ty diody. Ale jinak docela dobrý. Citovat
Boulik Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 me slo hlavne o zmenu barvy me se ty žluty nejak nelibej bila je bila Citovat
Hanys55 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 no to já bych si tam hodil modrou, ale to se s policajtama už asi vůbec nedomluvím Citovat
Boulik Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 tak to fakt nwm ale radsi bych to nezkousel proto chci taky bile:super Jen zjistit presne jaky mam koupit a jdu na to [upravil dne 9/3/09 Boulik] Citovat
SV 24 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 jj to znam.Kamos to delal na starem bmw a kdyz se to udela dobre tak to vypada moc pekene! Citovat
oni Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 no je mezi nama ten prvni odkaz mi prijde dost odflaknute! to druhe videu uz tu je a tam to ma o hodne vypracovanejsi! Citovat
Boulik Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 to video fakt nema chybu ale porad resim ten stejnej problemjake doidy a popripadne nejakej odpor zase otazka zkrz ten co uz tam mam jestli bude dobrej a nebo vymenit za jinej. Urcite bych ale chtel mit ty krouzky bile nez zluty ty co tam ted jsou Prosim o radu poradte a jak?Nejsem elektrikar a nerad bych neco znicil [upravil dne 9/3/09 Boulik] Citovat
oni Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 hele ja uz jsem to tady resil mnohokrat a strasnou dobu a zatim sem nic nevymslel a ani nikdo tady! Citovat
Boulik Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 ok zacnu to resit at to vyresime chci bilou:D Citovat
Meldik Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 hele nechte toho, nebo to taky rozdelam.......uz mi to taky vrta hlavou.......a to video...sehnat matros, tak by to slo... Citovat
Boulik Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 tak uz jsem koupil diody a znamej elekrikar rikal ze je to v pohode ze to pujde udelat tak jen par testu a bude A Abych si zkratil cekani na vysledky tak jsem brouckovi koupil bile parkovacky a poradny H1 taky svitej do bela proste bila je bila a ne oskliva zluta Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 to jsem zvedavej jak pochodis,podle me ani eletrikar ti nebude k nicemu,pac treba ty krouzky uz jsou odflaknuty! Citovat
Boulik Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 mno diody mam a za pokus to stoji jsem koukal jak to tam je a jsou tam jenom dve diody nasunuty dovnitr to je cele pak to vede do ty krabicky a tami bude knicemu budu ji menit(zkrz odpory ) mno uvidime. Na krame nmi ukazovala jak ta dioda sviti a je to docela silny. Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 hele ja uz jsem mel rozdelany,vim jak to tam je,jediny co te zachrani,tak pokud budes mit dobre udelanej krouzek,pokud ne,tak ti sebevic lepsi dioda nepomuze! mel jsem diody o svitivosti 70 000 mcd a nic. snad se ti to povede,to ti to budu zavidet,tak se pak pochlup. Citovat
Boulik Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 neboj radsi si tamto necham a v nejhorsim to tam vratim na z5 ale budu se modlit aby to klaplo Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 urco i nafot postup vyndani a tak,to bude lidi zajimat! Citovat
Boulik Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 neboj vse zdokumentuju at to stoji za to [upravil dne 10/3/09 Boulik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.