Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 309 GL 1.4 47kW(65PS) - nová kola na léto

Recommended Posts

Odesláno

Je to čistokrevnej lev... ale drak mu začli říkat moji kámoši, tak se to nějak ujalo :D

jinak k nedávnému updatu ještě přidám, že jsem dostal i novej (jinej) karbec, staruje na drc, při přidání plynu necuká a momentálně ani není třeba mít zaplý sytič, i když je auto studený :) prostě nastartuju, trošku protočím a nechám bublat bez sytiče... prostě paráda. Uvidíme jak na tom bude v zimě, ale to už předpokládám, že sytič potřeba bude

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak včera jsem nastartoval, ujel 10m a auto zdechlo... dneska při hledání závady jsem šel vcelku najisto... palivový čerpadlo odešlo do věčných lovišť :( a to sem chtěl jet o výkendu na minisraz 205clubu :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak s tou maskou jsi mě dostal, přesně takovou mám v hlavě taky. Měsíc se sem na stránky nedostanu a hned mě někdo předběhne:bacha

Jinak pochvala, zase jsi odvedl pěkný kus práce

[upravil dne 25/10/09 Honza309D]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Sice o pár dní opožděně, ale i tak. 20.12. to byl přesně rok, co mám svou 309ku. Za ten rok mi přirostla k srdci natolik, že bych ji snad za nic jiného nevyměnil. Byly sice chvíle, kdy mě občas potrápila, ale už má přece jen svoje nejlepší léta za sebou, takže si zaslouží i odpovídající péči, bez které by to určitě nešlo. Na druhou stranu jsem v ní strávil za ten rok krásných 20 000 km, které určitě stály za to. Doufám tedy, že bude i nadále sloužit dál a že se nebudeme muset v blízké době loučit. Jinak abych nemluvil jen o sobě a své 309, tak přeji všem členům P-C hezky prožité svátky, bohatého Ježíška a skvěle prožitý Silvestrovský večer. Do nového roku mnoho kilometrů bez nehod, úspěchů a hlavně zdraví.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V půlce března už mám naplánované opravy a to:

-prahy

-zadní levý blatník

-díry po starém křídle + montáž nového křídla

-vyvaření děr v kufru

Přidávám foto důkazu, že zimní období autům nijak neprospívá :myslim:bojim

[upravil dne 22/2/10 N3R3Z]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

dnes jsme mrkly na brzdy - výsledek: levá strana - vnitřní destička na kov obroušená, druhá odlepený a rozlámaný obložení, pravá strana - vnitřní destička už těsně před smrtí, druhá taky odlepené obložení... paráda... k tomu kotouče v nejvybroušenějším místě tak 7mm, takže i nový kotouče budou... to zas bude suma

Odesláno

zaprvý tam nebyl a zadruhý neznám zatím nikoho kdo ho úspěšně provozuje... i náš mechanik je sundává z nových destiček, protože je to zbytečnost... dřív než stihneš desky obrzdit se ti na ten kontakt dostane nějakej bordel a začne to na tebe svítit že máš opotřebený desky

jinak příčina byla asi ta, že mi na levý brzdě nějak špatně chodí pístek a proto se to tak blbě obrzdilo... už tam mám daný provizorní destičky a zítra vezu auto na nový brzdy + tam taky koenčně dám novej klíňák na alternátor

Odesláno

hned jak to začalo dělat, tak jsem jezdil hodně opatrně... ale štěstí tu určitě bylo, například kdyby se mi deska kousla mezi třmen a kotouč, tak by to taky nemuselo být hezký

Odesláno

Pod auto lezu vždy, když auto vydává podezřelý zvuky a chová se jinak než obvykle, což byl i tento příklad... do tý doby by to ani sebezkušenější řidič nepoznal, že se ty brzdy tak blbě sjíždí... navíc teď přes léto sedím v autě jen když je buď echt hnusně nebo jedu někam hodně daleko... jinak jezdím všude na kole :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska si pro něj konečně jedu, nakonec mě to přijde na 2800 (destičky, kotouče, levý rameno a klíňák na altec)... hmm no trošku díra do mého rozpočtu :nevim:roll rovnou tam nahodím nový žárovky (Philips BlueVision 4000K) ať zkusím, jak se s nima jede

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

Tak dneska si pro něj konečně jedu, nakonec mě to přijde na 2800 (destičky, kotouče, levý rameno a klíňák na altec)... hmm no trošku díra do mého rozpočtu :nevim:roll rovnou tam nahodím nový žárovky (Philips BlueVision 4000K) ať zkusím, jak se s nima jede

Ani si nenapsal, jak to svítí a brzdí;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...