Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to je slusny...premyslim o bilym polepu ale nejak si nejsem jistej jak udelat cerny cislice aby byly kvalitne prosvetleny...tohle by mohlo byt taky reseni :)

Odesláno

To je fakt hezký. Máš více good nápadů. Už jsi mě inspiroval stříbrnými plasty (imitaci dřeva také nefandím), ale o polepech jsem doteď nepřemýšlel. Jestli změním názor tak tohle je ta správná volba. Je to fakt hezký a decentní a přesně můj styl. :cool:

Odesláno

2 Marv: mam kamose co ma tiskarskou firmu...cekal sem dokud se mi nepodarej ty budiky prevest prave do digitalni podoby...potom bych mu je moh poslat a snad kdyz na to kamos koukne tak bude schopnej rict na co by to natisk :)

tak co mi je preposlat a ja se pokusim to zaridit?? :)

Odesláno

ok posílam, sorry za spoždění, hlavně pokud někdo zjistíte jak a hlavně na co to vytisknout tak budu moc vděčnej.

Pokud s tim budete chtít pracovat tak pošlu vektorovej formát fla (macromedia flash) možná export autocad no a jinak bitmapa.

Odesláno

512_tn_8.jpg

Co třá něco takovýhleho. Jen tak na okuk sem vyšpekuloval otáčkoměr, ale mám kompletní rozměry folií na 405 NM.

Výroba by měla pár zádrhelů - jiste každej tuší jakejch, nicméně kdyby byl záujem, tak to můžu dokreslit pro zbytek budiků

Odesláno

Dotahnu celej design a dam to sem. Jen tak pro prdel si ty folie necham udělat, at je v tom jednou jasno. Jinak čéče pěkný, jen je tam na muj vkus nos přelvíčkováno. Někam bych tam seknu pokřik Peugeot 406, a ROZHODNĚ!!! - Don Turbulento! :D:D:D

Odesláno

No ja to s tim lvicovanim k tomu nazoru smeroval :D:P

Melo to spis odrazovat nez inspirovat :D :D

Myslim, ze mi bude stacit ten stredovy :) A budiky pujdou do stribrna /v barve palubky/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...