Sepp Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Nemuzu najit svuj drivejsi prispevek - ale co rikate polepu v tomle stylu: [Editován dne 3/6/04 Sepp] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 tak to je slusny...premyslim o bilym polepu ale nejak si nejsem jistej jak udelat cerny cislice aby byly kvalitne prosvetleny...tohle by mohlo byt taky reseni Citovat
white Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 To je fakt hezký. Máš více good nápadů. Už jsi mě inspiroval stříbrnými plasty (imitaci dřeva také nefandím), ale o polepech jsem doteď nepřemýšlel. Jestli změním názor tak tohle je ta správná volba. Je to fakt hezký a decentní a přesně můj styl. Citovat
Marv Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Už jsem tu jednou nabízel digitálně zpracovaný budíky na 306 takže jenom odkaz: Citovat
Guest Ludweek Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 2 Marv: mam kamose co ma tiskarskou firmu...cekal sem dokud se mi nepodarej ty budiky prevest prave do digitalni podoby...potom bych mu je moh poslat a snad kdyz na to kamos koukne tak bude schopnej rict na co by to natisk tak co mi je preposlat a ja se pokusim to zaridit?? Citovat
KUBIK 306 Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Marve posli mi je na mejl chtel bych se kouknout jak vypadaji prosim Citovat
bob Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 zdarek marv: posli me to take na e-mail rad bych to videl dikas Citovat
Marv Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 ok posílam, sorry za spoždění, hlavně pokud někdo zjistíte jak a hlavně na co to vytisknout tak budu moc vděčnej. Pokud s tim budete chtít pracovat tak pošlu vektorovej formát fla (macromedia flash) možná export autocad no a jinak bitmapa. Citovat
Marv Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Jo ještě mam v digi taky ten polep okolo čudlíků na středovym panelu. Citovat
Hics Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Co třá něco takovýhleho. Jen tak na okuk sem vyšpekuloval otáčkoměr, ale mám kompletní rozměry folií na 405 NM. Výroba by měla pár zádrhelů - jiste každej tuší jakejch, nicméně kdyby byl záujem, tak to můžu dokreslit pro zbytek budiků Citovat
Luger Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 To je hodně underground styl, ale coooool !! Že bych si tam přikreslil sedmičku a osmičku a prdnul to do 205? Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Nó, na můj vkus celkem přelvíčkováno! Citovat
Hics Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Dotahnu celej design a dam to sem. Jen tak pro prdel si ty folie necham udělat, at je v tom jednou jasno. Jinak čéče pěkný, jen je tam na muj vkus nos přelvíčkováno. Někam bych tam seknu pokřik Peugeot 406, a ROZHODNĚ!!! - Don Turbulento! :D:D Citovat
Hics Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Ty vole Destiny!!!! Já nevopisuju! Sotva to odešlu, tak koukám, žes byl rychlejší, ale aspoň sme se schodli v termínu...:D:D Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 No ja to s tim lvicovanim k tomu nazoru smeroval Melo to spis odrazovat nez inspirovat :D Myslim, ze mi bude stacit ten stredovy A budiky pujdou do stribrna /v barve palubky/ Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 No jo stoura a detailista Neboj reseni se najde - teda doufam Citovat
Marlin Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 a co tam misto nejakeho lvicka hodit tipove oznaceni auta?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.