Hafity Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Fr3sh senzor klepani kontroluje jestli \"neklepe\" motor. Klepani motoru se dej pri \"prevraceni\" pisto, kdyz jde jde z dolni uvrati do horni, tam se preklopi a de zase doli...tim dochazi ke klepani...snimac klepani to kontroluje a popripade meni cas zapaleni...zapali az po preklopeni...pochopils? PS: treba u me jsem mel zvysene otacky jen diky tomu, ze mi prisavala klapka pres aktivni uhli z nadrze...jenda hadicka byla praskla [upravil dne 4/2/10 Fr3sh] Knocksenzor alias čidlo klepání hlídá detonační spalování.... Jakmile k němu dojde a čidlo to zaregistruje, přijde ten signál do ŘJ a ta zmenší předstih.... [upravil dne 5/2/2010 Hafity] Citovat
106sťák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Fr3sh senzor klepani kontroluje jestli \"neklepe\" motor. Klepani motoru se dej pri \"prevraceni\" pisto, kdyz jde jde z dolni uvrati do horni, tam se preklopi a de zase doli...tim dochazi ke klepani...snimac klepani to kontroluje a popripade meni cas zapaleni...zapali az po preklopeni...pochopils? PS: treba u me jsem mel zvysene otacky jen diky tomu, ze mi prisavala klapka pres aktivni uhli z nadrze...jenda hadicka byla praskla [upravil dne 4/2/10 Fr3sh] jj pochopil a tu hadičku najdu kde prosím tě? Citovat
106sťák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 nebo i nápady různý co to muže dělat ten nepravidelnej chod? Citovat
Hafity Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Fr3sh a co jsem ja napsal spatne? No čidlo klepání by v tvém podání jako mělo hlídat co? Překlápění pístů v horní úvrati? To asi ne.... Citovat
Fr3sh Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 jo jsem idiot, pardon...premejslel jsem jinde Citovat
106sťák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 tak sem jel ke kámošovi dneska a byla to hrůza jedu,majinko víc sem to sešlápl a opravdu to cuká a příde mi že to je línější a ten nepravidelnej chod můzou to bejt fakt ty rozvody? Citovat
106sťák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 co bych měl teda udělat?aby to bylo cajk? Citovat
106sťák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 jo a má to tendenci chcípnout...neim co stím zase je poradte Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ¨dnes po práci sem šel do auta a tak sem jakoby nastsatroval a chcíplo to,prostě to nedrželo na volnoběl tak sem se stím dobelhal domu ale na každým kruháku mi to chcíplo,takže esli někdo ví? Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 super tak to byl map díky Petimu už to zase jezdí...snad Citovat
106sťák Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 viděl sem první káru z klubu tak sem zvědav kolik jich ete uvidím... Citovat
Fr3sh Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 paneboze ty honis prispevky? pises skoro do kazdeho tematu mimalne 4prispevky..a existuje slovicko EDIT, misto psani 2x prispevku pod sebe... Citovat
106sťák Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 tohle už je fakt trapný,zase to chcípe ale porád nastartuju a nedrží to hned to zdechne...vyblikalo mi to chybu 21,ví někdo jak to odstranit?to bude ten snímač polohy klapky co? ted kde mám sehnat jinej Citovat
106sťák Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 21 Snímač polohy škrtící klapky / spínač volnoběhu-tohle sem tady našel ten spínač volnoběhu se dá najít kde? jinak do ted sem to koumal,čistil svíčky,konektory ale porád to chcípe,pak sem ještě schválně zkusil víc natáhnout lanko plynu aby to bylo jako po nastartování v otáčkách ale jen se to zahoupalo a zase zdechlo [upravil dne 25/3/10 106sťák] Citovat
106sťák Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: Fr3sh prodat...mas stim jenom problemy přiznávám...to mám ty bys nevěděl kde se dá sehnat takovýhle díl? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.