Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

senzor klepani kontroluje jestli \"neklepe\" motor. Klepani motoru se dej pri \"prevraceni\" pisto, kdyz jde jde z dolni uvrati do horni, tam se preklopi a de zase doli...tim dochazi ke klepani...snimac klepani to kontroluje a popripade meni cas zapaleni...zapali az po preklopeni...pochopils? :)

PS: treba u me jsem mel zvysene otacky jen diky tomu, ze mi prisavala klapka pres aktivni uhli z nadrze...jenda hadicka byla praskla :)

[upravil dne 4/2/10 Fr3sh]

Knocksenzor alias čidlo klepání hlídá detonační spalování.... Jakmile k němu dojde a čidlo to zaregistruje, přijde ten signál do ŘJ a ta zmenší předstih....

[upravil dne 5/2/2010 Hafity]

Odesláno

senzor klepani kontroluje jestli \"neklepe\" motor. Klepani motoru se dej pri \"prevraceni\" pisto, kdyz jde jde z dolni uvrati do horni, tam se preklopi a de zase doli...tim dochazi ke klepani...snimac klepani to kontroluje a popripade meni cas zapaleni...zapali az po preklopeni...pochopils? :)

PS: treba u me jsem mel zvysene otacky jen diky tomu, ze mi prisavala klapka pres aktivni uhli z nadrze...jenda hadicka byla praskla :)

[upravil dne 4/2/10 Fr3sh]

jj pochopil a tu hadičku najdu kde prosím tě?
Odesláno

a co jsem ja napsal spatne?

No čidlo klepání by v tvém podání jako mělo hlídat co? Překlápění pístů v horní úvrati? To asi ne....

Odesláno

tak sem jel ke kámošovi dneska a byla to hrůza jedu,majinko víc sem to sešlápl a opravdu to cuká a příde mi že to je línější a ten nepravidelnej chod můzou to bejt fakt ty rozvody?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

¨dnes po práci sem šel do auta a tak sem jakoby nastsatroval a chcíplo to,prostě to nedrželo na volnoběl tak sem se stím dobelhal domu ale na každým kruháku mi to chcíplo,takže esli někdo ví?

Odesláno

tohle už je fakt trapný,zase to chcípe ale porád nastartuju a nedrží to hned to zdechne...vyblikalo mi to chybu 21,ví někdo jak to odstranit?to bude ten snímač polohy klapky co? ted kde mám sehnat jinej

Odesláno

21 Snímač polohy škrtící klapky / spínač volnoběhu-tohle sem tady našel ten spínač volnoběhu se dá najít kde?:myslim jinak do ted sem to koumal,čistil svíčky,konektory ale porád to chcípe,pak sem ještě schválně zkusil víc natáhnout lanko plynu aby to bylo jako po nastartování v otáčkách ale jen se to zahoupalo a zase zdechlo

[upravil dne 25/3/10 106sťák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...