Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých, potrebujem poradiť ohľadom zimných pneumatík a diskov. Mám P407SW, na ňom značkové 16\" liatinové disky + letné pneumatiky rozmeru 205/60 R16 92H.

Chcem kúpiť zimné pneumatiky a asi aj disky, môžete mi prosím poradiť, akých rozmerov?

Ďakujem za rady :)

Odesláno

Kolega mi radil aby som dal zimné užšie, ja by som dal rovnaké ako letné, preto sa pýtam.

V technickom mám rozmery pneumatík ale rozmery diskov nie a nechcel by som sa pomýliť pri kúpe. Myslím, že potrebujem disky 5x108 16\" ET35-40 ale nie som si istý stredovým otvorom.

Zimné pneu už nechcem prezúvať, iba som myslel že by mohli byť teraz vo výhodných cenách, ako končí sezóna. Vlaste mám na kúpu 6 mesiacov času.

[upravil dne 7/3/09 HandBrake]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Disky by mali byť 6,5x16J 5x108 ET44 otvor 65

Vďaka, presne to som potreboval. :super

Najprv som chcel ušetriť a tak som pozeral po inzerátoch. Našiel som veľa diskov pre autá rôznych značiek a modelov ale na 407 skoro nič. Vyzerá to tak, že asi bude potrebné kúpiť niečo nové.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Disky ještě mám a zatím neprodal, jsou k dispozici.

Super cena :o, sú približne valcovitého tvaru? :D

Zobral by som ich, len ma nenapadá, ako ich dopraviť na Slovensko. Skúsim sa spýtať známych...

Odesláno
Původně zaslal: HandBrake

Původně zaslal: elton

Disky ještě mám a zatím neprodal, jsou k dispozici.

Super cena :o, sú približne valcovitého tvaru? :D

Zobral by som ich, len ma nenapadá, ako ich dopraviť na Slovensko. Skúsim sa spýtať známych...

Jsou skoro nové, najel jsem na nich jen asi 5000km. Takže si myslím, že jsou i docela kulaté:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...