Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny Tomáše.i já sem Tomáš.dneska u globusu na čerňáku my někdo nedělil pěknej dáreček k svátku.samozřejmě že se neobtěžoval nechat lístek s spz nebo něco.ani kamery u globusu nic neřekli.Ale děkuju super svátek.<a  href=fot537s.th.jpg' alt='fot537s.th.jpg'>

[upravil dne 7.3.2009 Big Tommy]

[upravil dne 7.3.2009 Big Tommy]

Odesláno

zabít, rozsekat.... lidi jsou paka...

kamošce včera ukradli znak z Alfy 147 rok starý.... nádherný auto, ještě hezčí kamarádka, ale tý alfy mi je líto bez znaku....

Odesláno

zaujima ma co b robili policajti keby si nasiel vinnika....

lebo toto sa moze povazovat za utek z miesta DN, ale na druhej strane mas tam skodu urcite mensiu ako 4000 €, cize ci by sa vobec obtazovali take prasata trestat....

Odesláno
Původně zaslal: klm16

zaujima ma co b robili policajti keby si nasiel vinnika....

lebo toto sa moze povazovat za utek z miesta DN, ale na druhej strane mas tam skodu urcite mensiu ako 4000 €, cize ci by sa vobec obtazovali take prasata trestat....

A co poškození cizí věci;)

Odesláno

OK to ani ale nevysetrovali by to ako DN ale iba ako priestupok....

V kazdom pripade keby som take prasa nasiel asi by som policiu nevolal a vyriesil to po svojom :bacha:bacha:grr

Odesláno

byla to stříbrná oktávka v kombiku viděl sem jí že stála vedle mě.ale zrovna v ten čas byla mimo záběr kamer(který mimochodem stejně prej nerozeznaj spzetky)sem zvědavej na kolik mě vyjde oprava.no já to vidět tak by ten člověk volal benga na mě.:(

Odesláno

Taky sem Tomáš, ale během víkendu sem měl auto odstavené a slavil. Tyhle nehody jsou čímdál častější a pokud sis nezapsal značku, tak šance na nějakou náhradu je nulová. Pak jedině kdybys měl havarijní pojistku, nebo to zkusit zahrát na nějaký menší podvod s povinným ručením a udělat viníkem někoho známého, ale z toho bych měl strach a nevím jestli by to stálo za to. Opravu tipuju tak 5000,- Kč. Měl sem něco podobného, ale byl škráblý i nárazník a prasklinka na zadním světle a díky tomu, že mi napsali výměnu nového z toho bylo nakonec kolem 10tis. Nárazník nebyl důvod měnit kvůli tomu škrábanci a světlo taky ne.

Odesláno

Pokial je v pecku len blatnik, tak vyklepat, vygitovat, streknut cely diel . Rataj s tym, ze na 98 percent bude videt, kdyz se na to clovek poradne pozre, ze je to striekane. Tak si urob riadne fotky pred opravou, pocas opravy uz po vygitovani a po oprave a odloz si je. Muzes je ukazat kdyz budes auto prodavat, aby nemysleli, ze jsi to mnel cele rozflakane...

Pri tichto ukonech se to da na slovensku sehnat v dobrych servisech za 3000 Sk alebo 100 Eur. Autorizovany servis by to strekol do 5000 Sk, takze 5000 KC je prehnane . Pokial je len blatnik... Navyse po sundani plastoveho podblatniku je tam dobry pristup ...

Odesláno

kokos akože za toto by som ho utopil obesil a ešte hodil psom a ak by to rozchodil tak by som ho dorazil tým istým blatníkom dopredu a dozadu a dopredu a do zadu a zložil by som podblatník a vyklepal by som to jeho hlavou :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha

:papa

Odesláno

no je ´jen´promáčklej blatník a ta lišta pod dveřma je zaseklá dovnitř.myslim že to byla nějaká paní a pak spanikařila a ujela.jak to vytáčela tak to vzala přednim nárazníkem.ale musela to vědět protože to musela bejt mrda.jinak sem student a i 5 litrů je na mě dost.mám prostě smůlu.koupil sem to za 70 a už sem dělal hlavu ,těsnění, cukání atd.teď když to bylo všechno ok a řikal sem že už se budu jen vozit tak zas tohle.smůůůůůůůla:(

Odesláno

Tak ja ty verim. Mal som to niekedy podobne. Ale tak ber to aspom tak, ze se s tym da jezdit.

Ja sem mnel na punte neco podobneho. Sam sem si to o vykendu vyklepal, co to slo. Samozrejme opatrne. Potom sem si koupil git, poptal sem se kamarada, pekne sem to vyrbousil, kolko se dalo, vse pomaly a dukladne. Potom sem zamysal git, nanes ho tam, upravil, vytvaroval. A brousil , brousil, brousil vodnim smirglem az dokial som vobec necitil kde je lak, a kde je gyt.

Pak sem prebrousil celej blatnik, ocistil, odmastil, zalepil sem si papirouvou paskou a novinami vse okolo blatnika, dvere, okno , veko nadrze. Prijel sem k znamemu, zakryli sme este dukladne kolo, a neco na podblatnik, a nechal sem mu to tam. Prines sem mu to v podstate cely pripraveny, hovoril ze jeste troska dobrousil to gitovane misto, a pak uz jen bez starosti strikal. Mimo jine, barvu sem byl koupit ja sam, namychali mi ji v pohode...

Toz kdyz najdes nekoho, kto to nerobi jak autorizak, treba v tych prodejnach, kde miesaju farby budu urco nekoho poznat, tak te tu muze vyjit treba do 1500 kc ... Takisto se to da delat postupne, tj muzes jezdit i s vygotavanim nejakou dobu, nic se tomu nestane...

Je to na tobe... Ja sem financi nemnel na zvys, tak sem se do toho pustil sam, a dopadlo to dobre :)

Odesláno

Podle te fotky si nejsem uplně jistý jestli je to metalíza, jestli není, tak je to výhoda a opraví ti to každý schopný člověk co má zkušenosti s kitováním a stříkáním odhadem za 2-3tisíce včetně laku.

Odesláno
Původně zaslal: JoseA

Podle te fotky si nejsem uplně jistý jestli je to metalíza, jestli není, tak je to výhoda a opraví ti to každý schopný člověk co má zkušenosti s kitováním a stříkáním odhadem za 2-3tisíce včetně laku.

Myslím že to vyjde na menší částku,když by to někdo kytoval a lakoval do \"rozstřiku\" tak by se mohl vejít do cca 1500kč (bez papíru),je to práce tak na jedno odpoledne (kytování a plnič),i když to zní blbě tak je to na docela šikovném místě a kytovat se to nechá v pohodě,měl jsem skoro totéž na svojim.Jestli si troufneš,kup malou plechovku kytu,smirek,plnič ve spreji a barvu ve spreji a zkus to,ale jestli si nevěříš tak to nech na odborníkách.Snad není narušený pozink,je to na takovym docela náchylným místě,tak bych to hned radši ošetřil i ze vnitř....Holt lidi jsou svině,jenom že to by jsi musel být vždycky celou dobu v autě a chytit toho hajzna rovnou při činu a :bacha.....zase práce,starosti a zbytečný výdaje navíc.Tak snad to nějak pořešíš a auto bude zase jako nový:papa
Odesláno

Co by si bol levej ? Klepat po plechu zvnutra snad zvladnes, hybat smirglem hore dole a prilezitosntne ho namacet do vedra podla mne zvladnes taky ... Kdo nevyskousi, nevi. Ja sem to delal prvy krat, a povedlo se ... Myslim, ze se nemac coho bat...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Co by si bol levej ? Klepat po plechu zvnutra snad zvladnes, hybat smirglem hore dole a prilezitosntne ho namacet do vedra podla mne zvladnes taky ... Kdo nevyskousi, nevi. Ja sem to delal prvy krat, a povedlo se ... Myslim, ze se nemac coho bat...

Určitě,já dělám komplet auto a před tím jsem taky dělal jenom přední masku.Nic na tom není,hlavně nedávat zbytečně velké vrstvy kitu,stejně je pak zbrousíš:D
Odesláno

okej teď se nabídnul kámoš že za měsíc jede někam na chatu dělat svoje auto tak že by mě to ukázal jak se to dělá.každopádně dík všem a doufám že nebudete mít takovou smůlu jako já

Odesláno
Původně zaslal: Big Tommy

okej teď se nabídnul kámoš že za měsíc jede někam na chatu dělat svoje auto tak že by mě to ukázal jak se to dělá.každopádně dík všem a doufám že nebudete mít takovou smůlu jako já

Jasný,nic na tom není,když uvidíš jak na to tak se vyhneš zbytečnejm problémům:) Tak hodně štěstí a snad to budeš muset podstoupit naposled!:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...