Big Tommy Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Zdravim všechny Tomáše.i já sem Tomáš.dneska u globusu na čerňáku my někdo nedělil pěknej dáreček k svátku.samozřejmě že se neobtěžoval nechat lístek s spz nebo něco.ani kamery u globusu nic neřekli.Ale děkuju super svátek. [upravil dne 7.3.2009 Big Tommy] [upravil dne 7.3.2009 Big Tommy] Citovat
JohnyLBC Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 zabít, rozsekat.... lidi jsou paka... kamošce včera ukradli znak z Alfy 147 rok starý.... nádherný auto, ještě hezčí kamarádka, ale tý alfy mi je líto bez znaku.... Citovat
klm16 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 zaujima ma co b robili policajti keby si nasiel vinnika.... lebo toto sa moze povazovat za utek z miesta DN, ale na druhej strane mas tam skodu urcite mensiu ako 4000 €, cize ci by sa vobec obtazovali take prasata trestat.... Citovat
OK406 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: klm16 zaujima ma co b robili policajti keby si nasiel vinnika.... lebo toto sa moze povazovat za utek z miesta DN, ale na druhej strane mas tam skodu urcite mensiu ako 4000 €, cize ci by sa vobec obtazovali take prasata trestat.... A co poškození cizí věci;) Citovat
klm16 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 OK to ani ale nevysetrovali by to ako DN ale iba ako priestupok.... V kazdom pripade keby som take prasa nasiel asi by som policiu nevolal a vyriesil to po svojom :bacha:grr Citovat
Big Tommy Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 byla to stříbrná oktávka v kombiku viděl sem jí že stála vedle mě.ale zrovna v ten čas byla mimo záběr kamer(který mimochodem stejně prej nerozeznaj spzetky)sem zvědavej na kolik mě vyjde oprava.no já to vidět tak by ten člověk volal benga na mě. Citovat
JoseA Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Taky sem Tomáš, ale během víkendu sem měl auto odstavené a slavil. Tyhle nehody jsou čímdál častější a pokud sis nezapsal značku, tak šance na nějakou náhradu je nulová. Pak jedině kdybys měl havarijní pojistku, nebo to zkusit zahrát na nějaký menší podvod s povinným ručením a udělat viníkem někoho známého, ale z toho bych měl strach a nevím jestli by to stálo za to. Opravu tipuju tak 5000,- Kč. Měl sem něco podobného, ale byl škráblý i nárazník a prasklinka na zadním světle a díky tomu, že mi napsali výměnu nového z toho bylo nakonec kolem 10tis. Nárazník nebyl důvod měnit kvůli tomu škrábanci a světlo taky ne. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Pokial je v pecku len blatnik, tak vyklepat, vygitovat, streknut cely diel . Rataj s tym, ze na 98 percent bude videt, kdyz se na to clovek poradne pozre, ze je to striekane. Tak si urob riadne fotky pred opravou, pocas opravy uz po vygitovani a po oprave a odloz si je. Muzes je ukazat kdyz budes auto prodavat, aby nemysleli, ze jsi to mnel cele rozflakane... Pri tichto ukonech se to da na slovensku sehnat v dobrych servisech za 3000 Sk alebo 100 Eur. Autorizovany servis by to strekol do 5000 Sk, takze 5000 KC je prehnane . Pokial je len blatnik... Navyse po sundani plastoveho podblatniku je tam dobry pristup ... Citovat
miukoslav306 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 kokos akože za toto by som ho utopil obesil a ešte hodil psom a ak by to rozchodil tak by som ho dorazil tým istým blatníkom dopredu a dozadu a dopredu a do zadu a zložil by som podblatník a vyklepal by som to jeho hlavou :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Sou lidi ,aspoň cedullku by tam moh nechat,já bych to tak udělal Citovat
Big Tommy Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 no je ´jen´promáčklej blatník a ta lišta pod dveřma je zaseklá dovnitř.myslim že to byla nějaká paní a pak spanikařila a ujela.jak to vytáčela tak to vzala přednim nárazníkem.ale musela to vědět protože to musela bejt mrda.jinak sem student a i 5 litrů je na mě dost.mám prostě smůlu.koupil sem to za 70 a už sem dělal hlavu ,těsnění, cukání atd.teď když to bylo všechno ok a řikal sem že už se budu jen vozit tak zas tohle.smůůůůůůůla:( Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Tak ja ty verim. Mal som to niekedy podobne. Ale tak ber to aspom tak, ze se s tym da jezdit. Ja sem mnel na punte neco podobneho. Sam sem si to o vykendu vyklepal, co to slo. Samozrejme opatrne. Potom sem si koupil git, poptal sem se kamarada, pekne sem to vyrbousil, kolko se dalo, vse pomaly a dukladne. Potom sem zamysal git, nanes ho tam, upravil, vytvaroval. A brousil , brousil, brousil vodnim smirglem az dokial som vobec necitil kde je lak, a kde je gyt. Pak sem prebrousil celej blatnik, ocistil, odmastil, zalepil sem si papirouvou paskou a novinami vse okolo blatnika, dvere, okno , veko nadrze. Prijel sem k znamemu, zakryli sme este dukladne kolo, a neco na podblatnik, a nechal sem mu to tam. Prines sem mu to v podstate cely pripraveny, hovoril ze jeste troska dobrousil to gitovane misto, a pak uz jen bez starosti strikal. Mimo jine, barvu sem byl koupit ja sam, namychali mi ji v pohode... Toz kdyz najdes nekoho, kto to nerobi jak autorizak, treba v tych prodejnach, kde miesaju farby budu urco nekoho poznat, tak te tu muze vyjit treba do 1500 kc ... Takisto se to da delat postupne, tj muzes jezdit i s vygotavanim nejakou dobu, nic se tomu nestane... Je to na tobe... Ja sem financi nemnel na zvys, tak sem se do toho pustil sam, a dopadlo to dobre Citovat
JoseA Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Podle te fotky si nejsem uplně jistý jestli je to metalíza, jestli není, tak je to výhoda a opraví ti to každý schopný člověk co má zkušenosti s kitováním a stříkáním odhadem za 2-3tisíce včetně laku. Citovat
309GT Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: JoseA Podle te fotky si nejsem uplně jistý jestli je to metalíza, jestli není, tak je to výhoda a opraví ti to každý schopný člověk co má zkušenosti s kitováním a stříkáním odhadem za 2-3tisíce včetně laku. Myslím že to vyjde na menší částku,když by to někdo kytoval a lakoval do \"rozstřiku\" tak by se mohl vejít do cca 1500kč (bez papíru),je to práce tak na jedno odpoledne (kytování a plnič),i když to zní blbě tak je to na docela šikovném místě a kytovat se to nechá v pohodě,měl jsem skoro totéž na svojim.Jestli si troufneš,kup malou plechovku kytu,smirek,plnič ve spreji a barvu ve spreji a zkus to,ale jestli si nevěříš tak to nech na odborníkách.Snad není narušený pozink,je to na takovym docela náchylným místě,tak bych to hned radši ošetřil i ze vnitř....Holt lidi jsou svině,jenom že to by jsi musel být vždycky celou dobu v autě a chytit toho hajzna rovnou při činu a .....zase práce,starosti a zbytečný výdaje navíc.Tak snad to nějak pořešíš a auto bude zase jako nový Citovat
Big Tommy Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 jo je to metalíza.mo skusim se zeptat kámošů jestli by to někdo nezvlád.já si na to netroufám jelikož sem levej jak šavle.dík všem Citovat
bombarderik Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ahoj, Ja som ties Tomas, tak vsetko najlepsie prajem. Tak toto by ma riadne nasr.lo. By som ten naraznik odmontoval a umlatil ho s nim. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Co by si bol levej ? Klepat po plechu zvnutra snad zvladnes, hybat smirglem hore dole a prilezitosntne ho namacet do vedra podla mne zvladnes taky ... Kdo nevyskousi, nevi. Ja sem to delal prvy krat, a povedlo se ... Myslim, ze se nemac coho bat... Citovat
309GT Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Co by si bol levej ? Klepat po plechu zvnutra snad zvladnes, hybat smirglem hore dole a prilezitosntne ho namacet do vedra podla mne zvladnes taky ... Kdo nevyskousi, nevi. Ja sem to delal prvy krat, a povedlo se ... Myslim, ze se nemac coho bat... Určitě,já dělám komplet auto a před tím jsem taky dělal jenom přední masku.Nic na tom není,hlavně nedávat zbytečně velké vrstvy kitu,stejně je pak zbrousíš Citovat
Big Tommy Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 okej teď se nabídnul kámoš že za měsíc jede někam na chatu dělat svoje auto tak že by mě to ukázal jak se to dělá.každopádně dík všem a doufám že nebudete mít takovou smůlu jako já Citovat
309GT Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: Big Tommy okej teď se nabídnul kámoš že za měsíc jede někam na chatu dělat svoje auto tak že by mě to ukázal jak se to dělá.každopádně dík všem a doufám že nebudete mít takovou smůlu jako já Jasný,nic na tom není,když uvidíš jak na to tak se vyhneš zbytečnejm problémům:) Tak hodně štěstí a snad to budeš muset podstoupit naposled! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.