domikra Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 tak střešní okno se vždy vyplatí,alespoň když není klíma. Citovat
Martinus Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Sakra kam se mi poděl ten dotaz? jsem to omylem zalozil dvakrat a pak jsem to asi pro jistotu taky dvakrat smazal...no nic, ptal jsem se, jestli máte někdo zkušenost s instalací střešního okna? Nemyslím tím jen výměnu za staré, ale instalaci, když předtím tam žádné nikdy nebylo. Vyplatí se to vůbec, když se musí řezat střecha? Co to může stát? Citovat
JohnyLBC Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 nevim kolik to může stát, kolem 5ti i s oknem? my to dělali 2x ale to jsem byl ještě malej kluk, a naneštěstí jsme to auto pak vždycky prodávali )))) a ted jsem koupil 306 a tam střešní okno už je ))) Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 No stresne okno je prakticka vec, ale osobne si myslim, ze ked na aute nebolo, tak ho tam nedavat...ono robit dieru do strechy je jedna vec, ale treba strhnut aj tapacir stropu(teda ak nechces len to vyklapacie), namontovat tam tie lyziny, praca s elektrikou, moznost ze sa poskodi strecha pri tom rezani, no neviem, zas taka super vec to nie je, aby om si kvoli tomu dal rezat do auta:myslim Citovat
bombarderik Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ja mam sice siber od vyroby a je to super ked nemas klimu ale rezat do strechy by som sa neodvazil. Citovat
gedu Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 lepšia je klíma ako strešné okno ja mám klímu:D, ale keď nie je klíma a ani strešné okno tak dodatočne ho tam dávať asi nieje moc dobré riešenie. Citovat
JohnyLBC Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 střešní okno nemá nijak znatelnej aerodynamickej odpor, proto nic nežere, narozdíl od klimy ))) Citovat
gedu Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 to je pravda, ale ani tak nechladí ako klíma:D:D:D Citovat
jan.tesarcik Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Stresni okno je super, akorat jsem ho jeste poradne nestacil vyzkouset, auto mam od rijna... Zda se mi ale, ze to nejak pri \"zasuvu\" do strechy drhne-vibruje, jak by to nebylo dost namazane... Da se to nejak maznout? Ď Citovat
JohnyLBC Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 mas stresni okno nebo sibr? ja mam stresni okno a kdyz jsem ho poradne dotahl tak chodí v pohode.... akorát potřebuju novou gumu těsnění, když je hodně vody tak na mě občas kápne jak si ta guma už sedla Citovat
jan.tesarcik Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: JohnyLBC mas stresni okno nebo sibr? ja mam stresni okno a kdyz jsem ho poradne dotahl tak chodí v pohode.... akorát potřebuju novou gumu těsnění, když je hodně vody tak na mě občas kápne jak si ta guma už sedla No, mam sibr v elektrice, bud se zveda nebo zajizdi do strechy... Rikas dotahnout? Neni treba mazat? Pripadne poradis jak na to? Ď Citovat
JohnyLBC Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 tak u šíbru nevim, ja mam klasicky vyklapeci okýnko a jen jsem si dotáhl dva šroubky co drží okno to madlo pořádně k oknu přitáhl a je to v pohode a nekříží se to při zavírání a nevydává divný zvuky... se šíbrem zkušenost nemam, ale určitě se s tim dá neco udelat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.