Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sakra kam se mi poděl ten dotaz? :D jsem to omylem zalozil dvakrat a pak jsem to asi pro jistotu taky dvakrat smazal...no nic, ptal jsem se, jestli máte někdo zkušenost s instalací střešního okna? Nemyslím tím jen výměnu za staré, ale instalaci, když předtím tam žádné nikdy nebylo. Vyplatí se to vůbec, když se musí řezat střecha? Co to může stát?

Odesláno

nevim kolik to může stát, kolem 5ti i s oknem?

my to dělali 2x ale to jsem byl ještě malej kluk, a naneštěstí jsme to auto pak vždycky prodávali :o))))

a ted jsem koupil 306 a tam střešní okno už je :o)))

Odesláno

No stresne okno je prakticka vec, ale osobne si myslim, ze ked na aute nebolo, tak ho tam nedavat...ono robit dieru do strechy je jedna vec, ale treba strhnut aj tapacir stropu(teda ak nechces len to vyklapacie), namontovat tam tie lyziny, praca s elektrikou, moznost ze sa poskodi strecha pri tom rezani, no neviem, zas taka super vec to nie je, aby om si kvoli tomu dal rezat do auta:myslim

Odesláno

Stresni okno je super, akorat jsem ho jeste poradne nestacil vyzkouset, auto mam od rijna...

Zda se mi ale, ze to nejak pri \"zasuvu\" do strechy drhne-vibruje, jak by to nebylo dost namazane...

Da se to nejak maznout? Ď

Odesláno

mas stresni okno nebo sibr? ja mam stresni okno a kdyz jsem ho poradne dotahl tak chodí v pohode.... akorát potřebuju novou gumu těsnění, když je hodně vody tak na mě občas kápne jak si ta guma už sedla

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLBC

mas stresni okno nebo sibr? ja mam stresni okno a kdyz jsem ho poradne dotahl tak chodí v pohode.... akorát potřebuju novou gumu těsnění, když je hodně vody tak na mě občas kápne jak si ta guma už sedla

No, mam sibr v elektrice, bud se zveda nebo zajizdi do strechy...

Rikas dotahnout? Neni treba mazat? Pripadne poradis jak na to? Ď

Odesláno

tak u šíbru nevim, ja mam klasicky vyklapeci okýnko a jen jsem si dotáhl dva šroubky co drží okno to madlo pořádně k oknu přitáhl a je to v pohode a nekříží se to při zavírání a nevydává divný zvuky... se šíbrem zkušenost nemam, ale určitě se s tim dá neco udelat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...