Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz na Slovensku - 5-7.6.2009, lodenica piestany

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk he he he. Tak manzelku? Pockaj... porozmyslam...hm...hm...hm...nie.

:bacha nedopraješ jej deň voľna pri vode ?

Vidím že už si nalomený na rodinný výlet tak môžem ísť spať.

Prajem vám všetkým príjemný zvyšok nočnej.

[upravil dne 10/3/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: marko306

:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk he he he. Tak manzelku? Pockaj... porozmyslam...hm...hm...hm...nie.

:bacha nedopraješ jej deň voľna pri vode ?

Vidím že už si nalomený na rodinný výlet tak môžem ísť spať.

Prajem vám všetkým príjemný zvyšok nočnej.

[upravil dne 10/3/09 pastorek]

jakoze ja nie len nalomeny ja aj zlomeny len zenu mosim tez zlomit. Este je aj praca ale to by sa dalo nejako vykryt. Bo aj dnes necakane do BA a trcim tu doteraz:bacha a budem rad ak sa o stvrtej dostanem dom
Odesláno

Heeeeeej....

Ja som povedal ze pridem....

Napisal som len ze neviem presne lebo ja mavam dost nabite vikendy.

Ale ak napriklad niekto nebude mat svadbu :D tak urcite pridem.

Takze so mnou ratajte.....

PS: Este musim zistit co sa planuje z mojej mimovolnej aktivity ktoru robim.

Ak by tam nieco bolo bohuzial to budem musiet uprednostnit.

Ale inak suhlas samozrejme....

Odesláno

Ahojte,

ja by som sa aj zastavil, len neviem ci budem mat cas byt tam 2 dni.

Co takto navrhnut pre tych, ktori tam nebudu spat, nejaky inicializacny poplatok. Nech spravca je spokojny, ze ma trzbu, a na druhej strane. Nech pridu aj ti, ktori nemozu ostat tie dva dni.

:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

No neviem. Zatial som to ja, tiburtius, ty s manzelkou :(

Whitetiger a Y2k nevedia. Kde su ty ludia co pisali na zraz na slovensku, ze by isly, vsetci do jedneho ? To uz nikto nechce ist ?

Pastorek kávu by som ty spravil aj ja :D

Este by to chcelo zopar ludi... Vsetkym co boli napisany v predoslej teme som poslal mail... No zatial nejake ticho...

ja neviem len koli tomu že neviem termín konania- v maji mam statnice. tak ak to bude niekedy v juni a neskor tak sa dostavim velmi rad. teda dostavime aj s kostickou. :D

Odesláno
Původně zaslal: farky

Původně zaslal: Lubk0

Kde su ty ludia co pisali na zraz na slovensku, ze by isly, vsetci do jedneho ? To uz nikto nechce ist ?

Este by to chcelo zopar ludi... Vsetkym co boli napisany v predoslej teme som poslal mail... No zatial nejake ticho...

ja som mail dostal, sledujem to tu pravidelne niekolko hodin denne :roker

len ako uz bolo spomenute niekym inym tiez.. pripada mi to take, cojaviem, taky mlady zasran medzi starsimi a pritom ludmi ktorych osobne vobec a ani len cez net nepoznam,aaaa este som tu aj novacik na fore :mad:

sice v robote som medzi starsimi panmi a niektori su uz v dochodkovom veku.. hmm :myslim

No tak toto ma dostalo :) Ja mam 22 rokov :) Myslis, ze som dedo ?

A koho poznam ? Poznam pastorka, lebo sa mi viac krat ochotne ponukol, spravit mi auto :) Takze to je asi tak vsetko :)

Vidim to tak, ze si budem musiet urobit vylet do piestan , na lodenicu, a skusit to vsunut do toho JUNA. Kedy tam uz nejaky karavan klub je. Vtedy by nemusel ani pindat, a opytam sa, kolko by chcel za jednodnovi vjazd, statie, grilovanie v areali. Ja nepotrebujem samozrejme nic, len urcite on s toho bude musiet nieco zarobit...

Inac bola otazka, ci by sa pacil orientak ? Keby bol zaujem, a teda ze by sme dali aj nejake prasule na startovne, dalo by sa nieco vybavit. Samozrejme, peniaze sa pouziju cisto len na vydaje, keby sa zohnalo viac ludi, za zvysok by sa kupili aspom ake take symbolicke ceny, tj nejaka autokozmetika a podobne ... Takze skuste ohlasi.

Ja skusim staru prehovorit, nech si spravime jeden vykend vylet do piestan, a zastavil by som sa na tej lodenici ze co a ako...

* Na margo tych volnych vikendov. Myslim, ze preto, by sa mal vyhlasovat termin skorej. Ja tiez soboty robievam, tiez chodim externe na vysku, ale proste viem termin 2 mesiace dopredu, a nie je v tom problem. Myslim, ze ked da niekto v praci dopredu vediet, ze o 2 mesiace by potreboval volny vykend, nebudu mu na to pindat... Ine by bolo, keby som povedal ze tento vykend sa vyraza, to pochopim, ale ked niekto si nevie s 2 mesacnym predstihom zabezpecit volno :(

No nic, navrhujte na sobotu program. Tu jazdu zrucnosti by som nechal...

Odesláno

kurna, ked to bude v juny, tak samoska ze idem!!!!!!!!!!! v maji sa mi to absolutne nehodi.... 9. mam svadbu a 16. mam chatovicu s kamaratmi :) a potom si chcem oddychnut asi na svadobnej ceste, ale jun, to je v pohode. BTW: teraz v aprili budem mat 26.rokov a tiez sa nepokladam za stareho :) a za druhe, tiez nikoho nepoznam. Nakoniec, Opakujem, v juny pridem aj s manzelkou :) .

Odesláno

No vidim ze tam budem najstarsi :D

Inak k tomu programu....tak ma napadlo, nedaleko na motokarovom okruhu v Trebaticiach sa obcas kona verejny slalom, auta tam jazdia na cas.

Co tak si prenajat tu drahu a trocha sa povozit po nej?

Neviem sice co by to stalo a co by to obnasalo, ale to bol len taky napad...

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No vidim ze tam budem najstarsi :D

Inak k tomu programu....tak ma napadlo, nedaleko na motokarovom okruhu v Trebaticiach sa obcas kona verejny slalom, auta tam jazdia na cas.

Co tak si prenajat tu drahu a trocha sa povozit po nej?

Neviem sice co by to stalo a co by to obnasalo, ale to bol len taky napad...

hhh. chces sa nahanat s mojou 1,8???? tak to ani nemusime ist :) ... inak kolko rokov musis mat aby si bol znas najstarsi?

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

hhh. chces sa nahanat s mojou 1,8???? tak to ani nemusime ist :) ... inak kolko rokov musis mat aby si bol znas najstarsi?

Nie nie...nahanat urcite nie...na to tam nie je miesta...

Len si ju skusit pripadne nejak na cas...co ja viem...

No tusim tu zaznel vek 26...no ja mam viac :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Nie nie...nahanat urcite nie...na to tam nie je miesta...

Len si ju skusit pripadne nejak na cas...co ja viem...

No tusim tu zaznel vek 26...no ja mam viac :D

tajnostkar :)

Odesláno

kurna, ked to bude v juny, tak samoska ze idem!!!!!!!!!!! v maji sa mi to absolutne nehodi.... 9. mam svadbu a 16. mam chatovicu s kamaratmi :) a potom si chcem oddychnut asi na svadobnej ceste, ale jun, to je v pohode. BTW: teraz v aprili budem mat 26.rokov a tiez sa nepokladam za stareho :) a za druhe, tiez nikoho nepoznam. Nakoniec, Opakujem, v juny pridem aj s manzelkou :) .

No nie si sam co mas 9.5. svadbu. :D ja tiež. takze v juni tiez uz s manželkou.:super

Y- nie si najstarsi- 35.:D

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

No nie si sam co mas 9.5. svadbu. :D ja tiež. takze v juni tiez uz s manželkou.:super

Y- nie si najstarsi- 35.:D

aaaaa, tak to blahozelam, hned sa mi zlepsila nalada :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...