Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kde sehnat díly na repas nápravy co něco vydrží.

třeba v příbrami maj 1xčep za 1000kč a ložiska na jednu stranu za 1100kč A když kouknete na fotky budu muset asi nechat vyvložkovat uložení vnejšího ložiska?

to černorezavý na kraji je prosím pěkně ložisko (teda bylo) ještě nevím jak vypadá jeho uložení páč se mu nechce moc ven

100_7860.JPG

rameno s čepem

100_7851.JPG

Odesláno

to právě není náprava z mýho auta tak nevím kolik má nalítáno. když jsem jí bral tak mi bylo řečeno že je v perfektním stavu. což podle toho co vidím není. Jen sem chtěl přesadit torzku a kouknout na ložiska tohle sem nečekal:bojim

A kdepak se daj sehnat ložiska SKF?

Odesláno

Zajtra dam vediet, ale mam na predaj celu napravnicu aj obe ramena, jedna strana je uplne v poriadku, ziadna hrdza, druhu stranu idem rozobrat zajtra...ale asi som dost z daleka, co:myslim...ale v pohode ju viem dostat do Prahy, napriklad:super

[upravil dne 6.3.2009 Qcko]

Odesláno

posly me cisla tech lozisek Capy a ja ti je muzu sehnat kamos u nich dela tak by to bylo za par... Ja si je budu taky brat...

A chci se vas zeptat nemate nekdo vykres na ty ramena? Ze bych si je nechal udělat nechce se mě dávat 1000Kč za kus ramena...

Co je vlastně k repasi třeba? Ramena ložiska a ty vložky na ložiska takže se do napravnice musi vysoustružit větší otvor...?

No a navrtata maznice:)

Odesláno

zejtra kouknu service box na čísla a pošlu ti je. mě budou stačit už jen ty ložiska protože sem tam k tý dostal ještě jrdnu nápravu která je v pohodě tak to přeházim a dal bych nový ty ložiska. Výkres bohužel ale počítej že ten čep ramene je kalenej jinak nic nevydrží

Odesláno

jj čísla napiš optám cenovku a pak kdyz budes chtít vezmu je jsou to SKF... to uz jsem ale psal:D

Aspon teda rozměr ramen kdyby jsi mě poměřil testnul bych výrobu v práci...

díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...