vojti26 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 no me se libi jeste kliky v barve,ty ja mam bohuzel cerny a mooooc bych chtel zeleny jako je muj pežůtek... Ale kdyz vezmu suma sumarum cas straveny na tom, aby to auto takhle dokurvil+penize do toho vrazeny,spasovavat novy svetla na starej model atd a promitnu si to do vysledku....ten clovek musi byt desne nestastnej...docela chapu, ze to prodava, asi se zbavuje vseho, co by mu pripominalo to, jak neefektivne investoval cas i penize :D:D Citovat
kupák Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: vojti26 no me se libi jeste kliky v barve,ty ja mam bohuzel cerny a mooooc bych chtel zeleny jako je muj pežůtek... Ale kdyz vezmu suma sumarum cas straveny na tom, aby to auto takhle dokurvil+penize do toho vrazeny,spasovavat novy svetla na starej model atd a promitnu si to do vysledku....ten clovek musi byt desne nestastnej...docela chapu, ze to prodava, asi se zbavuje vseho, co by mu pripominalo to, jak neefektivne investoval cas i penize :D:D Clověče, ty bys moh\' bejt psycholog! Na tom něco bude...:D Citovat
čakom Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: vojti26 ...docela chapu, ze to prodava, asi se zbavuje vseho, co by mu pripominalo to, jak neefektivne investoval cas i penize :D:D asi bych měl taky prodat:myslim:D Citovat
vojti26 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 proc,tvoje 406tka se mi treba zrovna libi...mas z ni depresi nebo co? Citovat
Jayman Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Souhlas,je rozdíl udělat pěkný styling,nebo auto totálně nevkusně překopat....ale hromada plastu opravdu na kráse moc nepřidá.... Citovat
čakom Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: vojti26 proc,tvoje 406tka se mi treba zrovna libi...mas z ni depresi nebo co? nemám. ale taky tam je utopenejch pár penez. Citovat
Drummsik Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Chlapy ať se na mě nikdo nezlobí, tak mě se ta 406 libí. Zrcátka sou sice votřesný a cena taky ale jinak bych jin bral. I když bych do garáže nezajel :-))))))))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.