Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych se zeptat na pár drobností tak pokud někdo budete vědět tak plz neváhejte a poraďte...

1) vrakoviště MB (střední čechy)

Mám hatchback (95) a chybí mi zadní plato (nad kufr) -mám poněkud netradiční světlej interiér, ale nedělám si iluze že bych sehnal plato v barvě - stačí mi i černý. Takže kde byste mi poradili hledat?

2) s autem jsem spokojenej, ale chtěl bych novější verzi - nevím jestli jít do HDi, nebo radši zůstat u vychytanejch (ale starejch TD). Teď mám TD a vyhovuje mi, ale prej má HDi o dost nižší spotřebu (mám 7,5). Bohužel jsme ale slyšel i něco o problémech s HDi... co vy na to?

uff ještě jsem něco chtěl, ale teď si nějak nemůžu vzpomenout... tak snad příště

a dík za rady

Petr

(mimochodem - tohle auto mě zklamalo jen ve 2 věcech - ani v nejlepší výbavě nemá tempomat, a já trotl jsem si myslel že když si koupím normální DINový rádio, tak mi bude fungovat ovládání pod volantem - ale to je moje trotlovina)

- teď pokukuju po novější (rolland garros)

Odesláno

No jo, styl brzda plyn + provoz 90% dálnice (140-150) dělá těch 7l a tenpůl litr navíc je chybějící seřízení + asi už horší palivový čerpadlo (to je můj názor)

A co nějaký vrakoviště - nevíš?

Petr

Odesláno

Tahle plata jsou dost draha a hlavne je to uzkoprofilove zbozi.....Co takhle si ho od nekoho obkreslit a vyriznout a nejak ocalounit. Vzdyt to nemuze byt nijak slozite. Je to z jednoho kusu a ty kolicky(panty) tam muzes dat treba z Favorita...;)

Odesláno

Ad spotřeba - 7,5 nám to taky dělalo, to byla ale prasklá hlava a čerpadlo v háji. Teď po opravě a repasi čerpadla jezdíme za papírových 6,2.

Ad tempomat - i do 306 tato věcička existuje. O její dostupnosti na vrakovištích ale silně pochybuju a kupovat nový, to je teda silná pálka.

Ad ovládání - to má taky klasický ISO konektor a slyšel jsem, že se snad dají na některé typy rádií koupit redukce.

Odesláno

No něco s tím asi budu muset udělat - obvolal jsem pár vrakoviš? co jsem našel přes net a chtěj za plato cca 1500. A mě se už nechce do toho auta moc investovat, páč jezdí dobře a brousím si zuby na novější...

A ta spotřeba - hlava je ok, u toho čerpadla bych váhal, ale je fakt že vždycky počkám až se zahřeje motor a pak uháním k neumětelům ;) Zkoušel jsem to jednou s lehkou nohou + 120/130 a dostal jsem se pod šest, ale to bych při tom každodenním dojíždění usnul...

Petr

Odesláno

Taky to honíme. Ono hodně udělá seřízení vůlí ventilů a pak samozřejmě seřízení čerpadla. Pokud si brousíš na nové, tak staré už vůbec neřeš - je zbytečné do toho narvat prachy a za měsíc to střelit.

Odesláno

No ehm proč to nepřiznat - tohle umí mp3 a stálo 3500... Hraje slušně (samotný rádio je ****, ale vzhledem k tomu že poslouchám převážně mp3 mě to moc netrápí) - a kde seženeš rádio s dálkou za tyhle peníze?

V novým autě bude už nějakej panasonic s mp3 a wma :D

Petr

Odesláno

No abych ti pravdu řekl - už jsem o tom uvažoval. V bazarech jsou haldy relativně novejch autorádií za neuvěřitelný ceny. Ale myslím že většina z nich je právě z krádeží a že je člověk takhle podporuje.

Petr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...