PetrK Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Ahoj, chtěl bych se zeptat na pár drobností tak pokud někdo budete vědět tak plz neváhejte a poraďte... 1) vrakoviště MB (střední čechy) Mám hatchback (95) a chybí mi zadní plato (nad kufr) -mám poněkud netradiční světlej interiér, ale nedělám si iluze že bych sehnal plato v barvě - stačí mi i černý. Takže kde byste mi poradili hledat? 2) s autem jsem spokojenej, ale chtěl bych novější verzi - nevím jestli jít do HDi, nebo radši zůstat u vychytanejch (ale starejch TD). Teď mám TD a vyhovuje mi, ale prej má HDi o dost nižší spotřebu (mám 7,5). Bohužel jsme ale slyšel i něco o problémech s HDi... co vy na to? uff ještě jsem něco chtěl, ale teď si nějak nemůžu vzpomenout... tak snad příště a dík za rady Petr (mimochodem - tohle auto mě zklamalo jen ve 2 věcech - ani v nejlepší výbavě nemá tempomat, a já trotl jsem si myslel že když si koupím normální DINový rádio, tak mi bude fungovat ovládání pod volantem - ale to je moje trotlovina) - teď pokukuju po novější (rolland garros) Citovat
Radek V. Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 koukam na tvoji spotrebu. 7,5l to je opravdu dost. To ted nemam ani ja a to mam stejny motor, ale o nekolik metraku tezsi auto. Citovat
PetrK Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 No jo, styl brzda plyn + provoz 90% dálnice (140-150) dělá těch 7l a tenpůl litr navíc je chybějící seřízení + asi už horší palivový čerpadlo (to je můj názor) A co nějaký vrakoviště - nevíš? Petr Citovat
Radek V. Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Tahle plata jsou dost draha a hlavne je to uzkoprofilove zbozi.....Co takhle si ho od nekoho obkreslit a vyriznout a nejak ocalounit. Vzdyt to nemuze byt nijak slozite. Je to z jednoho kusu a ty kolicky(panty) tam muzes dat treba z Favorita... Citovat
ady Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 nechaj si spravit na mieru drevene plato, daj na to pekny potah (ja tam mam taky cierny husty,lesky samolepiaci filc) a nejake slusne repro:cool: Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Ad spotřeba - 7,5 nám to taky dělalo, to byla ale prasklá hlava a čerpadlo v háji. Teď po opravě a repasi čerpadla jezdíme za papírových 6,2. Ad tempomat - i do 306 tato věcička existuje. O její dostupnosti na vrakovištích ale silně pochybuju a kupovat nový, to je teda silná pálka. Ad ovládání - to má taky klasický ISO konektor a slyšel jsem, že se snad dají na některé typy rádií koupit redukce. Citovat
PetrK Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 No něco s tím asi budu muset udělat - obvolal jsem pár vrakoviš? co jsem našel přes net a chtěj za plato cca 1500. A mě se už nechce do toho auta moc investovat, páč jezdí dobře a brousím si zuby na novější... A ta spotřeba - hlava je ok, u toho čerpadla bych váhal, ale je fakt že vždycky počkám až se zahřeje motor a pak uháním k neumětelům Zkoušel jsem to jednou s lehkou nohou + 120/130 a dostal jsem se pod šest, ale to bych při tom každodenním dojíždění usnul... Petr Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Taky to honíme. Ono hodně udělá seřízení vůlí ventilů a pak samozřejmě seřízení čerpadla. Pokud si brousíš na nové, tak staré už vůbec neřeš - je zbytečné do toho narvat prachy a za měsíc to střelit. Citovat
PetrK Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 A ta redukce? netušíte někdo jestli jde o něco univerzálního, nebo je to něco speciálního pro peugeoty? Petr Citovat
PetrK Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 pardón - koukal jsem se, ale to ovládání nemá iso - je tam takovej kabel s jinou koncovkou (nevypadá jak iso) Petr Citovat
Radek V. Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 nektera radia maji takovou kulatou zastrcku a ta je k tomu ovladani. Co takhle radio s dalkou, to by bylo jednoduzsi....ne? Citovat
PetrK Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 No ehm proč to nepřiznat - tohle umí mp3 a stálo 3500... Hraje slušně (samotný rádio je ****, ale vzhledem k tomu že poslouchám převážně mp3 mě to moc netrápí) - a kde seženeš rádio s dálkou za tyhle peníze? V novým autě bude už nějakej panasonic s mp3 a wma Petr Citovat
Radek V. Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 za tri a pul tisice nove s dalkou urcite nebude. Ja ho mam z druhe ruky a ma dalku i ten stekr na ovladani....... [Editován dne 5/27/04 Radek V.] Citovat
PetrK Odesláno 27. květen 2004 Autor Odesláno 27. květen 2004 No abych ti pravdu řekl - už jsem o tom uvažoval. V bazarech jsou haldy relativně novejch autorádií za neuvěřitelný ceny. Ale myslím že většina z nich je právě z krádeží a že je člověk takhle podporuje. Petr Citovat
Radek V. Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 To mas naprostou pravdu. To me neni z bazaru, ale od manika co prodal auto a to autoradio by mu cenu toho auta nezhodnotilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.