vendelinek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Tak sem včera vyvezl maminu po delší době na nákupní výlet a na parkovišti sme potkali takový malý jakoby ocucaný bonbon,tak sem si ho prvně na vlastní oči prohlídnul,docela malý ale neni to špatný Citovat
jtichy Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Taková malá nákupní taška, ale docela se mi líbí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 je to peugeot na ktereho jsou fronty , bez keců. Citovat
jtichy Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr je to peugeot na ktereho jsou fronty , bez keců. Já bych tam stát nemoch, na mě moc malý... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Viac sa mi paci C2, ktory je rozmerovo podobny, ale i tento ujde Citovat
barenst Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 jo 107 C1 ayego se fakt trefili , sam jsme tomu nechtelverit , ze to pujde tak na dracku . Pe.tr ma pravdu , v malo kterem salonu ji clovek uvidi stat protoze jsou hned pryc . Ted znamy poridil do prace vic jak 10 techto malych potvor v zlute barve s firemnimy polepy , uz se tesim na leto jak otestuji funkcnost klimyatd Citovat
daja535 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Mám a jsem spokojen , mám 2-tronik převodovku a to je bájo . Jen pérování by mohlo být měkčí , Ale na krátké vzdálenosti super , spotřeba ve městě vždy do 5,5l a to se s tím moc nemazlím. Daja535 Citovat
p406b Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 u nas jezdi 5dvirko a to uz neni tak hezky,ty druhy dvere koncej az v kufru. do mesta to je super, vzdy kdyz jedu 106 tak je vsude misto na zaparkovani a jak jedu 406 tak vsude plno:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.