jk.jajo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 zdravim ,potrebujem poradit ohladom brzd.kotučov v zadu. možem ich dat osustružit???nie su ani zodrate ale su hrdzave a akoby \"vyžrate od hrdze\" aká je asi hrúbka nových??? Citovat
georgegg Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 to je normální že sou kotouče rezavé, a i když je obrousíš tak po nějakym čase opět oreznou, jinak tady je odkaz s cenama http://www.e-cat.cz/c-1088_196782_207033_592390_592391_592393/peugeot/307-3a-c-08-00/1-6-16v-1587ccm-80kw-109hp-08-00/brzdovy-system/brzdove-kotouce-bubny/zadni-naprava.html Citovat
William_Blake Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ahoj, v servise mi taky řekli, že si to mám dát vyměnit - problém je, že u zadních brzd se prý nedají měnit koutouče bez ložisek, že je to v podstatě jeden kus. Proto mi taky nabídli to osoustružit. Ušetřil bych tak min. 4 tis. Kč. Nechci ale udělat nějakou blbost - brzdy jsou brzdy. Nemáte někdo zkušenosti? Předek budu měnit celej komplet. Díky. Citovat
Ticcino Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Mně zrezly minulou zimu. Moc jsem nebrzdil a to byla chyba. Osoustružili mi je přímo v Peugeotu za čtyři stovky (nebo dvě? už nevím). Od té doby čas od času pořádně za jízdy zatáhnu ručku a nechám to chvilinku, aby se to pořádně odrbalo. Uvidím na jaře, až budu nandavat elektrony, jestli to mělo nějaký efekt. Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: jk.jajo zdravim ,potrebujem poradit ohladom brzd.kotučov v zadu. možem ich dat osustružit???nie su ani zodrate ale su hrdzave a akoby \"vyžrate od hrdze\" aká je asi hrúbka nových??? Ohrdzavenie nieje závada. Je to normálny jav. Odstrániš to i tak že b udeš chvíľu voziť v kufri nejakú záťaž. Očistí sa to samo. Nové majú 9mm a minimálne môžu mať 7 mm. Citovat
jk.jajo Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 dík za radu tak že ma čaka výmena:(:(:( určite maju menej ako 8 Citovat
Bohumil Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Taky jsem měl vloni u Jeana takto postižené zadní kotouče. prý je to tím, že málo brzdím. Taky občas při dojezdu brzdím ruční (když za mnou nic nejede). Omete se to a od té doby je to OK.:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.