Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim ,potrebujem poradit ohladom brzd.kotučov v zadu.

možem ich dat osustružit???nie su ani zodrate ale su hrdzave a akoby \"vyžrate od hrdze\"

aká je asi hrúbka nových???

Odesláno

Ahoj,

v servise mi taky řekli, že si to mám dát vyměnit - problém je, že u zadních brzd se prý nedají měnit koutouče bez ložisek, že je to v podstatě jeden kus. Proto mi taky nabídli to osoustružit. Ušetřil bych tak min. 4 tis. Kč. Nechci ale udělat nějakou blbost - brzdy jsou brzdy. Nemáte někdo zkušenosti?

Předek budu měnit celej komplet.

Díky.

Odesláno

Mně zrezly minulou zimu. Moc jsem nebrzdil a to byla chyba. Osoustružili mi je přímo v Peugeotu za čtyři stovky (nebo dvě? už nevím). Od té doby čas od času pořádně za jízdy zatáhnu ručku a nechám to chvilinku, aby se to pořádně odrbalo. Uvidím na jaře, až budu nandavat elektrony, jestli to mělo nějaký efekt.

Odesláno
Původně zaslal: jk.jajo

zdravim ,potrebujem poradit ohladom brzd.kotučov v zadu.

možem ich dat osustružit???nie su ani zodrate ale su hrdzave a akoby \"vyžrate od hrdze\"

aká je asi hrúbka nových???

Ohrdzavenie nieje závada. Je to normálny jav. Odstrániš to i tak že b udeš chvíľu voziť v kufri nejakú záťaž. Očistí sa to samo.

Nové majú 9mm a minimálne môžu mať 7 mm.

Odesláno

Taky jsem měl vloni u Jeana takto postižené zadní kotouče. prý je to tím, že málo brzdím. Taky občas při dojezdu brzdím ruční (když za mnou nic nejede). Omete se to a od té doby je to OK.:):):)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...