Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau mam taky nejake nahradni dily z Pažouta 309 D jako je treba : zadni naprava,sedacky,predni a zadni dvere,tapec,zadni plato dvere od kufru a dalsi jine drobnosti vcetne nekterch plastu a jeste mam komplet motor ktery ma praskly blok na ND z 309 1.4GTI je to na Českobudějovicku.Vše prodam po domluve za rozumnou cenu.Budu k zastizeni take na e-mailu : alfi.standa@seznam.cz

Odesláno
Původně zaslal: Stenlly777

Cau mam taky nejake nahradni dily z Pažouta 309 D jako je treba : zadni naprava,sedacky,predni a zadni dvere,tapec,zadni plato dvere od kufru a dalsi jine drobnosti vcetne nekterch plastu a jeste mam komplet motor ktery ma praskly blok na ND z 309 1.4GTI je to na Českobudějovicku.Vše prodam po domluve za rozumnou cenu.Budu k zastizeni take na e-mailu : alfi.standa@seznam.cz

1.4 GTI ? To by mě zajímalo co je to za motor:myslim
Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

Původně zaslal: ladosak

1,4 byly jen GT. Nebo ne?:myslim

no to urcite nie :) gt boli iba 1.6 alebo 1.9 pokial sa nemylim :) ako tu uz niekto spomenul

Už asi vím co to je - 1,4 SX-to bylo taky jako GTI po venku (barva,pření nárazník a lišty.....) a interiér měl anatomické sedačky
Odesláno

Chlapy omlouvam se za dilema ktere sem vam zpusobil :aut s tim obsahem toho motoru,nejsem si uplne jisty jestli to je ta 1,4 nebo 1,6.Auto sem si kdysi kupoval k prestavbe uz s poskozenym motorem,ale jestli se to da nejakym zpusobem zjistit (z nejakeho stitku ktery by byl na motoru)tak to okouknu a upresnim.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

no už má dost lidí něco zamluvenýho.. navíc to není celý moje, mám to napůl s kamošem a o zisk se dělíme... já osobně bych to klidně nechal za pakatel ale on by prskal, že na tom nic mít nebude

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...