Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

I na diesla jde dát laděný výfuk. Tady místní člen Neon by mohl vyprávět, na jeho bývalém ropákovi to byl takovej rachot, že to potlačilo i zvuk samotnýho motoru takže lidi poznali, že je to diesel až podle briget za autem :D

Odesláno

Dej tam ladak, vybirej spis podle vzhledu a financni situace, pokud tam nedas vylozene nejaky no-name a kouknes se po nabidce nejakych osvedcenych frem, tak neudelas spatne, muzes se kouknout na neco z nabidky jiz zminovane firmy layting. :super

Odesláno

Já mněl na 309 1.9 diesel hned od svodů trubku průmněr 60mm.

a místo tlumiče středový díl s WV bory s benzíňáku a koncovku s Audiny. Zvuk byl super.

Hlavně když jsem to trochu vytočil. Ale na volnoběžné otáčky žádný rozdíl od originálu.

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

hele jestli chces zvuk ja jsem pro rezonator a Remus tlumic a pak si jen kup sluchatka nebo spunty do usi:aut

univerzalni tzv rezonator, ti mozna zvysi hluk, ale rozhodne ti zhorsi jizdni projev, protoze neni odladen na tlak vyfukoveho potrubi auta........

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Ziky.pažout

takze mi chces rict ze mam vic vytacet naftaka :D:D

Ne ne to chce jen menší upravy na výfukovém systému ale určitě nepomůže jen sportovní výfuk.....ti co byli na zimním klouzání ví....

ja tam byl a moc slučnej zvuk prostě paráda :potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...