Driver Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 I na diesla jde dát laděný výfuk. Tady místní člen Neon by mohl vyprávět, na jeho bývalém ropákovi to byl takovej rachot, že to potlačilo i zvuk samotnýho motoru takže lidi poznali, že je to diesel až podle briget za autem Citovat
Ziky.pažout Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 tak mi prosim porad jakej nejlepsi ladenej vejfuk ? :myslim Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Dej tam ladak, vybirej spis podle vzhledu a financni situace, pokud tam nedas vylozene nejaky no-name a kouknes se po nabidce nejakych osvedcenych frem, tak neudelas spatne, muzes se kouknout na neco z nabidky jiz zminovane firmy layting. Citovat
ladosak Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Já mněl na 309 1.9 diesel hned od svodů trubku průmněr 60mm. a místo tlumiče středový díl s WV bory s benzíňáku a koncovku s Audiny. Zvuk byl super. Hlavně když jsem to trochu vytočil. Ale na volnoběžné otáčky žádný rozdíl od originálu. Citovat
Boulik Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 hele jestli chces zvuk ja jsem pro rezonator a Remus tlumic a pak si jen kup sluchatka nebo spunty do usi:aut Citovat
Boulik Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 tady mas odkaz http://www.remusracing.cz/vypis.php?par_id=690&cat_id=846 Citovat
Ziky.pažout Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 dik za odkaz kamo:cool::cool: Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Boulik hele jestli chces zvuk ja jsem pro rezonator a Remus tlumic a pak si jen kup sluchatka nebo spunty do usi:aut univerzalni tzv rezonator, ti mozna zvysi hluk, ale rozhodne ti zhorsi jizdni projev, protoze neni odladen na tlak vyfukoveho potrubi auta........ Citovat
Creams Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 u TD to neřeš pokud fakt nutně chceš změnit zvuk tak si kup pořádnou hudbu Citovat
Ziky.pažout Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 no hudbu uz mam docela dobrou ale porad me to zere ze tam nemam poradnej vyfuk asi tam prdu koncovku a seru na to ;):aut:aut Citovat
dzana.m Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Ziky.pažout takze mi chces rict ze mam vic vytacet naftaka :D Ne ne to chce jen menší upravy na výfukovém systému ale určitě nepomůže jen sportovní výfuk.....ti co byli na zimním klouzání ví.... ja tam byl a moc slučnej zvuk prostě paráda :potlesk:potlesk Citovat
atsor Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 ja jsem měl na 406 td tohle http://cz.youtube.com/watch?v=FfE0fhXxb3s Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.