MaPiv Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Ahoj, řeším problém. Mám nové ALU, dodali mi k nim i šrouby - na nějaký speciální klíč. To je ale jedno. Nicméně potřeboval jsem k nim podložky, ty jsem pořídil, k nim i nové delší šrouby - 17mm hlava. A nastal problém ! Otvor v kole je tak malý, že tam ořech 17 mm nedám, pouze 16mm. Tzn. že šroub prostě nejde dotáhnout. Co s tím?? Nechat na soustruhu vyvrtat větší díry??? Pokud ano, poraďte kde. Jsem zoufalý Díky Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Co to máš za kola????? To je mi nějak divné,že by tam nešel 17 ořech Citovat
Fusion Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 To sem ještě neviděl. Zkus sehnat ořech s tenčíma stěnama. Citovat
MaPiv Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Snaha byla, i trubkový jsem zkoušel, ale nejde. Jen 16mm... Pokud někdo nevěří, rád osobně ukážu Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 tak nech někde na frézce zfrézovat ty tvoje 17 šrouby na 16 a potom tam dáš 16 klíč je to nejlevnější řešení,určitě bych nevrtal větší díry na šrouby [upravil dne 1-3-09 Přema] Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Prinajhoršom môžeš o 1 mm zmenšiť hlavu na skrutke ale diery v disku by som nezväčšoval. Citovat
MaPiv Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 To je taky možnost...16ka klíč na kola, to budu asi raritní případ:-))) Citovat
MaPiv Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Kluci a nevíte o něčem v Praze?? Já jsem v tomto úplně mimo Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv To je taky možnost...16ka klíč na kola, to budu asi raritní případ:-))) Aspon ti je nikdo nešlohne bo nebude mít 16 klíč..... Citovat
MaPiv Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: MaPiv To je taky možnost...16ka klíč na kola, to budu asi raritní případ:-))) Aspon ti je nikdo nešlohne bo nebude mít 16 klíč..... :D:D Kruci, ty umíš člověku zlepšit náladu.. Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv Původně zaslal: Přema Původně zaslal: MaPiv To je taky možnost...16ka klíč na kola, to budu asi raritní případ:-))) Aspon ti je nikdo nešlohne bo nebude mít 16 klíč..... :D:D Kruci, ty umíš člověku zlepšit náladu.. ;) Citovat
Fusion Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Já mám dojem, že sem se s 16 šroubama na kola už setkal. Nepamatuju teda na čem. Zavolal bych prodejci kol. Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Já myslím že proto mu k nim dali ty šrouby na speciální klíč....ty tam určitě vlezou Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv To je taky možnost...16ka klíč na kola, to budu asi raritní případ:-))) V Lidli a Tescu predávali taký vyťahovací kľúč ktorý mal na konci normálny štvorhran na golu. Prípadne môžeš používať sviečkový gola kľúč. Má vnútri 16 mm, zvonku 19 mm a je dosť dlhý. Citovat
antal Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Ale tie svoje povodne 17 šrouby do tych kolies narveš? Citovat
MaPiv Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Ano, ty tam vlezou. Ale jsou krátké. Potřeboval jsem podložky a teď tohle.... Citovat
antal Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv Ano, ty tam vlezou. Ale jsou krátké. Potřeboval jsem podložky a teď tohle.... No tak musíš niekde splašit podobné tým tvojim a dlhšie.Treba pohladat,zatial by som o frezovani nerozmyšlal. Citovat
Fusion Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Ahááá jasný. Takže opět zavolat prodejci a poptat dlouhý šrouby s tou specialitou. Citovat
Whitetiger Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 a co tak na sustruhu stiahnut vonkajsiu stranu kluča č. 17? kup si jeden orech 17 a daj to stiahnut na priemer diery na disku a budes mat specialny kluc. :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.